Jovan Ristic 5306 Napisano Septembar 13 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Firma Janković Comp iz Ade postala je ekskluzivni zastupnik Dr. Wack proizvoda za Srbiju i ceo region. Imaju dosta sredstava za moto program. Iskreno nisam ni znao da imaju toliko proizvoda, počev od raznih sprejeva za podmazivanje i pranje lanca, preko kozmetike za održavanje i pranje motocikala i moto opreme. Dali su nam da testiramo sve proizvode koje imamo i kad sam pogledao njihove prezentacije, stvarno sam ostao iznenađen nekim njihovim proizvodima. Npr. nisam znao da je Dr. Wack prvi napravio sredstvo za pranje felni. Drugo, gledajući neke od proizvoda koje smo dobili na test, vidim da neka sredstva nije potrebno ispirati vodom nakon pranja i da ne ostavljaju tragove. Za sad sam samo probao sredsstvo za čišćenje kaciga i vizira i odlično je. U narednom periodu ću probati sve proizvode koje su nam dali da probamo. Do tad, kratko upoznavanje sa Dr. Wack proizvodima. Dr. Wack proizvodi stigli na tržište Srbije! - BJBikers.com BJBIKERS.COM Svima nama održavanje opreme i motocikala predstavlja zadovoljstvo, ali i obavezu. Za svako održavanje poželjna su sredstva koja izvršavaju posao, a da pri tome ne štete... Ukoliko je neko imao dodirnih tačaka sa Dr. Wack sredstvima, neka iznese svoja iskustva. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Septembar 22 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod odrzavanja motora, mene bi takodje zanimala jedna stvar ako neko zna... Pocetkom leta sam kupio motor u salonu, motor nije imao grama prasine na njemu, nakon par voznji dosao je red na prvo pranje. Kada sam poceo crevom da prskam po motoru, primetio sam da voda "bezi" sa motora. Da li neko zna sa cime prskaju motor da bude vodootporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Septembar 22 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno koriste vosak za zastitu laka. Imas recimo Sonax Quickdetailer koji daje taj efekat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5306 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2024. at 9:13, Vujka je napisao: Kad smo kod odrzavanja motora, mene bi takodje zanimala jedna stvar ako neko zna... Pocetkom leta sam kupio motor u salonu, motor nije imao grama prasine na njemu, nakon par voznji dosao je red na prvo pranje. Kada sam poceo crevom da prskam po motoru, primetio sam da voda "bezi" sa motora. Da li neko zna sa cime prskaju motor da bude vodootporan Imaš sredstva za zaštitu površina i plastika koje naneseš nakon ptranja motora i posle neko vreme prašina kliza sa motora i dugo ostaje sjajno. Ima takav proizvod i Dr. Wack, ali ne smem još da kažem kako radi posao pošto mi stoji na tasku da ga testiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Septembar 27 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Jovan Ristic je napisao: Imaš sredstva za zaštitu površina i plastika koje naneseš nakon ptranja motora i posle neko vreme prašina kliza sa motora i dugo ostaje sjajno. Ima takav proizvod i Dr. Wack, ali ne smem još da kažem kako radi posao pošto mi stoji na tasku da ga testiram. Hvala na odgovoru.. Cekamo testiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...