sttoske 0 Napisano Septembar 7 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji skuter do 125cc uzeti,imam 16god položio sam a1 roditelji se plaše da vozim mt125 ili r125 pa gledam neki kul skuter da je brz za tu kubikažu i da izgleda top,4t molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju bilo kog skutera i ta dva koja si naveo? 125 je 125 manje više isto je To dal ide za par km brže je zanemarljivo. Koji ti je budzet, to je prvo pitanje i osnovno i hoćeš li nov ili polovan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10964 Napisano Septembar 8 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta zelis da vozis.Skuter je dosta drugaciji od ta dva motocikla.I skuter ima manje od 15ks,ova dva motocikla su blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sttoske 0 Napisano Septembar 8 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BlueMan_86 je napisao: Koja je razlika izmedju bilo kog skutera i ta dva koja si naveo? 125 je 125 manje više isto je To dal ide za par km brže je zanemarljivo. Koji ti je budzet, to je prvo pitanje i osnovno i hoćeš li nov ili polovan.. Ne znam na šta misliš kada me pitaš koja je razlika ,za njih je razlika u izgledu. Ta dva izgledaju agresivno pa misle da su jači brzi i da cu lakse da poginem. hoću polovan a budžet nije baš bitan pošto gledam da nadjem skuter koji mi se dopada i onda da počnem da radim kako bi skupio za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Što veći točkovi i po mogućnosti abs. https://www.polovniautomobili.com/motori/24786276/kymco-super-8? Ovakav sam ja imao ali od 50cc i prezadovoljan sam. Menjao ulje na 2000 i vozziii. Promenio Septembar 8 član Mugos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...