gixxer 386 Napisano Septembar 4, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bio ,i kakve utiske ima,posto je ove godine skup bio na novoj lokaciji u Meljinama,umesto starog mesta u Igalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Septembar 5, 2024 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Poprilično loše. Jedino me oduševila grupa Infuzija. Sve ostalo ispod proseka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Septembar 6, 2024 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Po meni lokacija bolja nego u Igalu. Dosta prašine pa kada je vjetar dunuo u petak svi smo plakali. Kamp u hladu ali dosta zapušten. Trava visoka. Vidi se da su nešto radili ali nedovoljno za moj ukus. Sam skup je kako kome. Meni nije bilo loše. Očekivao sam više ljudi. Pošto je more u pitanju a obožavam ga tu sam i sljedeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Septembar 6, 2024 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ove godine, ali realno nije teško da bude bolji od starog kampa. Izgleda da apsolutno igraju na kartu toga što su na moru, pa kao ne moramo se truditi, doće ljudi. Dođu ljudi do HN, ali ne svrate na susret. Mojih par drugova se prošli vikend provozalo do dole, ali nisu ni zakačili susreta, tako da trebali bi malo da se potrude.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...