Crow 1 Napisano Septembar 2, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Srbija Nis Motocikl: Suzuki Marauder VZ800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, nov sam u svetu dvotockasa, da li neko mozda prodaje delove za Suzuki Marauder vz800 1997'? Specificno mi treba poluga menjaca i sipkica koja je vezuje za sam menjac. Moja se zbog srdacnog susreta sa autom iskrivila puno a sipkica pukla na navoj navoj. Hvala vam unapred na odgovorima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Septembar 3, 2024 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki VZ800 MARAUDER 1997 Gear Shifting - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Suzuki VZ800 MARAUDER 1997 Gear Shifting - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1... Poluga mjenjaca (27) skoro 100€ (100 ih kolpi kolpalo) - mozda da probas ispravit to, a link 10ak€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crow 1 Napisano Septembar 3, 2024 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Srbija Nis Motocikl: Suzuki Marauder VZ800 Prijavi odgovor kao problematičan Za toliko para sam nasao i ja, samo nisam siguran ko bi to mogao da ispravi. Poluga mi se uvila bukvalno kontra, ispod pega je otisla. Razmisljao kod nekog auto limara da pitam. Promenio Septembar 3, 2024 član Crow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...