Zarkela 1578 Napisano Septembar 10 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, mile94 je napisao: Da li si bas iz ZR ili selo? Kako ti se do sad cini motor? Ja sam ga jednom sticajem okolnosti cuo uzivo. Lepo radi. Zvuk mu auspuh daje bas bas lep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Zarkela je napisao: Kontao sam da je na izvod od stopa. Nego mene interesuje kako je to skriveno, reseno. Da mi da novu ideju ili da se drzim moje zamisli hvala Ajd, sutra slikam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh se lepo cuje, ide lepo, jedino kao da se malo cuje kvacilo dok je hladan ali ne mogu od auspuha da procenim dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zarkela je napisao: Da li si bas iz ZR ili selo? Kako ti se do sad cini motor? Ja sam ga jednom sticajem okolnosti cuo uzivo. Lepo radi. Zvuk mu auspuh daje bas bas lep. Zivim u zr ali mi je radionica u aracu pa sam cesto tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 12 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela evo slike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 13 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je motor kupljen mislim da tema može da se zatvori, jos jednom hvala svima na dobronamernim savetima i pomoci 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...