Dominator 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nosena 10-ak puta, M velicina, extra stanje, prodao motor pa mi ne treba jakna, 80e 0649323111 http://www.xbrazil.com.br/boutique/images/itens/CUBIC%20BLACK%20GREY.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ako si slobodan u subotu, dolazim za ns pa cu te pozvati! da li je to fixna cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cena je 80e i ako je kupis pletim piva a ako je ne kupis ti platis pivo ;D ja sam free u subotu ceo dan pa se javi da se nadjemo negde tj u kafani pa da probas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan pozz...mene bas zanima jakna super izgleda nego ne znam kako da izvedemo da probam posto sam daleko mnogo ako imas ideju javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skrba-ns 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa naselja, probao bih jaknu danas popodne ako moze??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan niko nece za 80e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresoan ali tebe mrzi da posajes fotke posto sam daleko i ne mogu da dodjem do tebe...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...