Endurac 960 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima da mu cuci a da je slomljen ili otpao vizir treba mi samo nosac da nesto izmajstorisem. 0637716465 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomber 7 Napisano Avgust 28, 2024 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ali Banja Luka ,...ako ti se da cekati bus ... Promenio Avgust 28, 2024 član bomber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Septembar 9, 2024 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ali Banja Luka ,...ako ti se da cekati bus ...Javim se kad budem djirao Hvala.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...