No_LiMiT 81 Napisano Avgust 25, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ove pantalone sa slika, cena za forumase 60e, nenosene, kupio na KP i zeznuo velicinu, sve mislio smrsacu al dzaba Sent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 28, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Realna velicina je bliza L tako da su manje tj uze nego XL sto pise, mozda su namenjene za male mrsave italijane struk 45+-cmSent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice velicine, kakve si gradje pa su ti male? Visina-tezina, cisto da se stekne utisak. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 29, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan A bogami ja sam poveci sad 185 i 110kg, a uzeo sam ih kad sam imao 95 i tad su mi uske bile, racunam da su za 80 85 kg iskrenoSent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Septembar 1, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi vise odgovaralo M dimenziji ovo i dajem popust svakako saml da ih maknem.Ako ništa vidjecu krojac da mi odradi sa strana elastinski umetak pa da su komfornije.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...