Abi 1798 Napisano Avgust 19, 2024 (promenjeno) Drug član, 1034 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Imam malu kolekciju gitara, ljubav iz mladjih dana , ali je tako naislo da sam resio da prodam par eventualno. Ljubitelji znaju da je to teska odluka Mozda nekoga interesuje, ukratko. Imam navednog Squiera, kupio sam je novu novcatu u Ceskoj u radnji, bukvalno za kolekciju. Nije svirana ni pola sata (inace jako mekan, fin vrat, svirljiva, prelepa gitara). Stajala mi je u koferu, pa sam je prebacio na zid u dnevnu sobu, posto su mi uglavnom izlozene gitare na zidu, ali dalje od sunca Takodje, imam i pojacalo Fender Champion 40w, kupio ga jos odavno u Ceskoj novog, stoji mi vec duze vreme, uopste ga ne koristim, tj. jako slabo da i gitaru neku uzmem da sviram, jednom u par meseci mozda. Ako nekoga interesuje, dajem i jedno i drugo za 570e ili zasebno 400e i 200e pojacalo. Promenio Avgust 20, 2024 član Abi 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...