Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Nazalost moram da se oprostim od Intrudera Motor je licno moj i registrovan je na moje ime. Jako redak model sa retro gumama i sa belom perla bojom, iako je motor 2009 godiste odaje utisak kao da je 2019 Motor ima 800ccm i samo 52.3 konjske snage ali nemojte da se varate, motor odaje utisak da ima mnogo vise jer je u pitanju V2 motor Presao je 42000km i od prvog dana su servisi radjeni na vreme. Iako sam bio protivnik čopera tj old school modela ja sam se zaljubio u ovaj motor ali nazalost moram da ga prodam. Motor se nalazi u Beogradu, vozi se svaki dan, uz motor dajem i retro kacigu koja ide uz njega Cena ovog predivnog V2 motocikla iznosi 6700e Stefan 0691081989 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Boze kakva lepota. kakav je na duzim turama? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Boze kakva lepota. kakav je na duzim turama?Odlican, prelazio u danu oko 700km,meni odgovara položaj sedenja a sedište mu je baš udobno.Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...