Bole37 5029 Napisano Avgust 15 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je radio neko kod njega, kako radi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7701 Napisano Avgust 15 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On je Sveti Gral za sedišta....od njega je sve počelo. Mislim da ne radi gel verzije. @bobbra (Boki) je imao njegovo na Hondi..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Avgust 15 (promenjeno) Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, jesu li u pitanju Boljevci, selo pored Jakova ili Boljevac, selo kod Zaječara? Promenio Avgust 15 član ironhorse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3989 Napisano Avgust 15 Drug član, 909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Boljevac "kod Zaječara" je grad, nikako selo, a nije ni pored Zaječara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Avgust 15 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, QmBGD je napisao: Boljevac "kod Zaječara" je grad, nikako selo, a nije ni pored Zaječara... Izvini, evo preformulisaću: Da li je u pitanju Boljevac, koji nije selo nego je grad od 2.900 stanovnika, udaljen od Zaječara 37 kilometara ali nije baš odmah pored, ili je u pitanju selo Boljevci koje nije grad ali ima 3.700 stanovnika i udaljeno je 29 kilometara od Beograda i jeste odmah pored Beograda ? Jesam li nešto nepravilno naveo sada? 2 1 11 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Avgust 15 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, ne mogu da ne komentarisem. Ode tema u propast To sto se u okolini Beograda identifikuju kao Beogradjani, stanovnici, Ovce, Borce, Sremcice, Vrcina itd, ne znaci da se tako identifikuju i stanovnici ostalih mesta, van Beogradskog pasaluka. Mozda ovo nije grad, ali je palanka. Zna se sta je selo... Nemojmo o tome... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Avgust 15 (promenjeno) Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moje pitanje je bilo zbog geografske odrednice, zbog zabune u naslovu. Samo sam pitao da li je mesto blizu ovoga ili mesto blizu onoga, jer nisam znao da u BOLJEVCIMA postoji neko ko radi sedišta a tamo sam svaki treći dan. Nikakva identifikacija,identiteti, beograđani,pašaluci,građani i seljaci,lokal patriotizmi i ostali primitivizmi. Šta vam je? Promenio Avgust 15 član ironhorse 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Avgust 15 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A,litijum ništa? Ccc 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Avgust 15 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I mene to interesuje, na kog se Bobana misli? Ja znam za "moto sedišta Boban Zemun", bar ga tako imam memorisano u telefonu... @Bole37 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Avgust 15 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Boljevac pored Bg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Avgust 15 (promenjeno) Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bole37 je napisao: Boljevac pored Bg. Onda su to Boljevci. Hvala. Promenio Avgust 15 član ironhorse 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Avgust 15 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Može kontakt? Neko iskustvo? I ja bi da radim sic preko zime pa da se odlučimo zajedno ko je nakorektniji pošto ih ima sijaset sad... BG, Niš, ZR 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo mojih iskustava posto sam do sada radio sva moja sedista na motorima.Prvo sediste sam radio 2011 kod Boban sedista u Zemunu.Tad je bio jedini i cekalo se po 3-4meseca na red.Sledeci motor sam otisao i trebalo je da se ceka opet par meseci.Tada se pojavio Srdjan iz Surcina i ja odem kod njega .Decko jako korektan tapetar za namestaj i poceo da radi sedista.Dogovorimo se i ostavim sediste ali na njegov nagovor stavimo memo penu ne gel.Sediste je uradio perfektno a kupio je specijalno zbog mene one plasticne ivice u zelenoj boji da se uklapa sa motorem.Sediste je bilo preudobno.Da se razumemo nesto posle svake voznje u kontinuitetu dupe mora da boli nema tog sedista gde ne boli.Moje licno iskustvo posle vracanja sa jednog duzeg puta presao 800 km i ostalo mi jos 200 do Beograda bole ledja dupe niti da prespavam a muka za dalje.Malo prosetam stegnem i opustim dupe par puta malo sado mazo udaranje po sopstvenom dupetu i kreni dalje.Tu je sediste odigralo svoje sednem mrdnem malo levo desno ko kokoska na jaja i vozi tu se pokazalo koliko je sediste bitno izgurao sam tih 200 km u cugu.Da je bilo fabricko sediste sigurno bi pravio vise pauza a mozda i prepavao negde.Za poslednje 3 godine sam promenio 3 motora i sva 3 sam radio kod Srdjana sa memo penom koja je meni meni licno najudobnija. Sad su se pojavili mnogi koji to rade prvenstveno zbog love culi cene ovih pravih majstora i krenuli da rade ali vreme ce pokazati kvalitet. Ja preporucujem Bobana iz Zemuna i Srdjana iz Surcina koji radi i vezove radi i graviranje na sedistu.Cene ne mogu da komentarisem osim da postoje samo 2 cene ona koja ti odgovara i ona koja ti ne odgovara .Znam ljude koji su hteli da prodju jeftinije pa su posle bili nezadovoljni.I jos jedna stvar svi cekaju sezonu i onda nose sediste i onda jbt ceka se dugo ljudi odnesite u zimskom periodu nema cekanja nema frke. Pogledajte na internetu njihove instagram stranice i vidite njihove radove pa izaberite i moj savet memo pena jetinije i licno mislim cak i udobnije. Ovo su moja licna iskustva nadam se da sam vam bar malo pomogao sa ovom pricom. 5 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Avgust 17 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sarađujem sa Bobanom, mojim komšijom. Sedište, što reče @bobbra, se nosi zimi. U sezoni je haos. Boban mi je radio sedište na motoru i sad na skuteru, mačka se igrala kod prošlog vlasnika. Perfekcija. Evo jedan primer na motoru sam, sa Bobanovim sedištem, napravio oko 40,000km i još uvek izgleda skoro kao prvog dana. Baš bio do Bobana pre par meseci da pogleda da li da menjamo sunđer, kaže ne diraj i još vozi. Slikao sedište da pokaže koliko je izdržalo. Gel nije hteo da mi stavi iako sam ja zapeo kao mutav stavi pa stavi. Kaže idi vozi par tura pa ako ti bude neudobno dođi da ubacimo gel. Naravno da je bio u pravu i evo vozimo se ja i žena bez gela. Mogao je da mi uzme pare ali nije. Meni nije problem sedište jer ja dosta vozim bajs, oko 40km u komadu bar 3-4 puta nedeljno i guzica navikla na tvrdo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Avgust 21 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio sediste u Zrenjaninu. Isto sam prezadovoljan. Ima 2 termina u toku dana, bar je imao. Odes kod njega izaberes dezen, konac, sara itd. Moze da prosiri, skupi, podigne sta treba. I za nekih 3-4h gotovo. Ostavis motor, na 5min pesaka je trzni centar. Prosetas malo, jedes i gotovo. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...