Jump to content

Moto Zajednica

CFMoto 300NK 2024 iz ugla novajlije

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Dok se srećni bajkeri majaju po Niš mi "još jednom i popićeš otkaz" čučimo u mraku garaže i lečimo živce.

Pošto se kod mene sve "akcije" na motociklu svode na veži ili zalepi evo novosti:

- stigla repna torba, prvobitno montirana naopačke ali danas ispravljeno, vezana i sajlom pa se nadam da neće da dobije noge u garaži pošto je platnena sa sve bazom od koje se odvaja rajfešlusom

IMG_4414.thumb.JPEG.4d4652cf88e656b8a4c3095a4cd730fa.JPEG

- kupila amatersku kameru SJCAM C100+ i zalepila ravni nosač na vizir, koliko će da stoji vreme će pokazati, sutra idem u probnu vožnju da vidim koliko se trese i može li se išta videti na snimku, aliexpressom stiže nosač baš za moj model kacige i to bi trebalo kasnije da bude glavna pozicija snimanja

IMG_4416.thumb.JPEG.a01204992d41ad48e8395fd416ef2d59.JPEG

Sve ukupno sada smo mnogo lepši

IMG_4428.thumb.JPEG.5436f4075b1c1a166e44779b5a51f248.JPEG

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Mislim da će baš da ti se trese, pogotovo sa kineskom kamerom jer pitanje je kakvu stabilizaciju ima. Ume da se trese i gopro/dji, a kamoli kinez i to na viziru. Ja bih je pre okačio, na korman ako nemaš neki nosač ispred vizira ili barem na džep od jakne (kaiš od rance, pošto znam da ga nosiš) dok ti ne dođe za kacigu.

U sv. slučaju uživaj u sređivanju, ja na mom još ništa ne kačim (a uzeo sam neki thunderbox za akumulator, navigaciju, denali sirenu, štitnike za ruke), čekam lepo vreme i da počnem da vozim, pa ću polako

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja