anes05 0 Napisano Avgust 9 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio Hondu Vision Met-in SA50. Dakle prošlom vlasniku je zaribao jer je nasuo čisti benzin umjesto mješavine. Urađena je restauracija mašine i motor pali na zub što se kaže, bilo na kurblu ili alnaser. Lamela mu je bila istrošena te sam nabavio novu standardne širine, a originalna lamela je bila bar duplo šira. Motor teško kreće i u brdu jedva izvuče sa 15-20km/h. Ako je strana za mrvu oštrija stane i ne kreće više dok malo nogama ne pomognem. Zanima me sada da li ti može biti do te "tanje" lamele kvačila ili je u pitanju podešavanje varijatora sa drugim rolnicama. Motor ide normalno ravnicom i ide oko 70km/h. Zaboravio sam napomenut da mu nabije obrtaje kada dodje do 30km/h da se sve zatrese i već na 40km/h prestane tresti. Zanimaju me vaša mišljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Avgust 10 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ламела, звоно и задња ременица раус, и нови склоп. Провери све друго у преносу, све што није добро, ново.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...