saxomofon 651 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, mrle je napisao: I sad imaš nemačke papire Otprilike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1487 Napisano Avgust 12 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I step-sina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 651 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, admiki je napisao: I step-sina. Koji je stariji od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1487 Napisano Avgust 12 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Al' papiri su papiri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 12 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 8/11/2024 at 5:05 PM, Libero said: Moja supruga i ja smo se sudarili biciklima. Ona sa jedne strane zgrade, ja sa druge... Tras! ''Pa gde si ti pošla?'' Već bila počela neka kišica, lep kafić bio u blizini, caffe ''Bajka'', znaju ovi stariji valjevci... I tako, 24 godine braka i 28 godina zajedništva... Imamo sinove, Marka (23) i Mihajla (21) Isto kao ja,ćošak zgrade.Ja na biciklu a nastavnik geografije peške,nema Bajke ni kiše. I tako,položim ti ja i tu geografiju,al u avgustu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Avgust 12 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bojan82 je napisao: Isto kao ja,ćošak zgrade.Ja na biciklu a nastavnik geografije peške,nema Bajke ni kiše. I tako,položim ti ja i tu geografiju,al u avgustu... Setih se ovog https://www.instagram.com/reel/C7W_s1mtJqd/?igsh=eDJ5bzJzZDE2ejd2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3842 Napisano Avgust 13 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, saxomofon je napisao: Koji je stariji od mene Isti Makron Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...