Vlade 1 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je dosao u februaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Maj 26, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj Silkolene polu-sintetik 10 W40, a moze i vece gustne! Motul 5100 nikako! Ja ga imam u zx6r-u 99 godiste: Menjac mnogo cvrst, drugaciji rad masine....strasno lose ulje! JA cu da ga prospem! za 1500 km potrosio skoro litar koliko je retko! Menjam ga za Silkolene... nemoj da se ljutis ali to ulje i jeste polu sinteticko i ako ti motor trosi to ulje,nije do tog ulja.ako sipas kako ti kazes silikone e tek ces videti koliko ulja trosi.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...