zoran_it 10 Napisano Avgust 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Piacenza Motocikl: Kymco xciting 500 RI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prijemu u grupu. Vozim Kymco xciting 500RI, uglavnom ga sam održavam i za sada to funkcioniše, recimo, zadovoljavajuće. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
memyself 14 Napisano Avgust 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: HYOSUNG Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. i ja to pokusavam radim na tome. trenutno mi nerade zmigavci pa proveravam tehnicki maual da to ukapiram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Avgust 4 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Avgust 4 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Avgust 5 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 7 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_it 10 Napisano Septembar 24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Piacenza Motocikl: Kymco xciting 500 RI Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2024. at 23:25, ПИпезос je napisao: Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Hvala, sa malim zakašnjenjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_it 10 Napisano Septembar 24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Piacenza Motocikl: Kymco xciting 500 RI Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2024. at 22:21, milanstp je napisao: Pozdrav On 7. 8. 2024. at 12:53, DraganNS je napisao: Pozdrav i dobro nam došao! Hvala najlepše. Razlog što ovoliko kasnim sa odgovorom je što sam 5. avgusta počeo da renoviram stan u Novom Sadu ( kupatilo i kuhinju). Sam radio struju ( monofazna, pa je lako), sam radio zidarske radove, sam lepio pločice...Dakle, sve za šta nisam majstor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_it 10 Napisano Septembar 24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Piacenza Motocikl: Kymco xciting 500 RI Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2024. at 13:08, memyself je napisao: svaka cast. i ja to pokusavam radim na tome. trenutno mi nerade zmigavci pa proveravam tehnicki maual da to ukapiram Šta uradi sa migavcima? Nema tu šta da bude ako ni jedan migavac ne radi sem ako je izgubio masu ili je crkao automat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bilence 73 Napisano Septembar 24 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo barem da vidimo novo kupatilo i kuhinju? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, zoran_it je napisao: Hvala najlepše. Razlog što ovoliko kasnim sa odgovorom je što sam 5. avgusta počeo da renoviram stan u Novom Sadu ( kupatilo i kuhinju). Sam radio struju ( monofazna, pa je lako), sam radio zidarske radove, sam lepio pločice...Dakle, sve za šta nisam majstor. Ajde neka je sa srećom, valjda ćemo popiti nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_it 10 Napisano Septembar 24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Piacenza Motocikl: Kymco xciting 500 RI Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bilence je napisao: Mozemo barem da vidimo novo kupatilo i kuhinju? Naravno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 24 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, jel ova slika pre ili posle? Zez*m se malo, ne zameri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bilence 73 Napisano Septembar 25 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo. Za kupatila u zgradi bez prozora, pravi izbor boje plocica i zidova. A kao minimalista, obozavam ove mini lavaboe. Ne zna se sta je uze, da li radijator ili lavabo. Vrlo koristan dizajn za uza kupatila, jos samo mini vc solja fali. Jedna sugestija da umesto tus zavese ubacite samo jednu stranu stakla, tzv. walk-in paravan. Em je mnogo prakticnije i za ciscenje, lepse izgleda, plus zastita za ves masinu je maksimalna jer nema ni kap da prodje. Kacite i kuhinju da komentarisem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_it 10 Napisano Septembar 26 U prolazu, 0 postova Lokacija: Piacenza Motocikl: Kymco xciting 500 RI Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 9. 2024. at 6:34, Bilence je napisao: Odlicno je ispalo. Za kupatila u zgradi bez prozora, pravi izbor boje plocica i zidova. A kao minimalista, obozavam ove mini lavaboe. Ne zna se sta je uze, da li radijator ili lavabo. Vrlo koristan dizajn za uza kupatila, jos samo mini vc solja fali. Jedna sugestija da umesto tus zavese ubacite samo jednu stranu stakla, tzv. walk-in paravan. Em je mnogo prakticnije i za ciscenje, lepse izgleda, plus zastita za ves masinu je maksimalna jer nema ni kap da prodje. Kacite i kuhinju da komentarisem. Razmišljao sam i ja o paravanu, ali sam odustao, jer bih u slučaju bilo kakve intervencije na mašini morao da demontiram i paravan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...