aky 239 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 17, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor! lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 18, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 3300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zamena za http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/BMW/Serija_5_520i/126553 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 22, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zamena za http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/BMW/Serija_5_520i/126553 planiram nesto manje i novije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 22, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan cene u italiji http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EMARCA=HONDA&MMT=2&EMACROMODELLO=101065&ECAT=tutte&ECC1=&ECC=&EDAL=2000&EAL=2001&EPR1=&EPR=&ER=&EP=%25&ET=tutti&ED=90&EN=&IDANNUNCIO=&EC=offerta+di+vendita&Cerca.x=24&Cerca.y=7 nemacka http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSearch.html?isSearchRequest=true&minPrice=&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&ambitCountry=&zipcode=&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=vt+600+c+shadow&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&category=ChopperAndCruiser〈=de Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 24, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan zamenjene sve 4 svecice ngk dpR-ea 9 au sta ih je ko na pravom motoru ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena za suzuki bandit + doplata ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 24, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za suzuki bandit + doplata ? godina cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godina je 1995, kilometraza je 47000, kupio i registrovao pre 7 dana. Ja sam ga platio 2300, registracija i papirizacija jos 200eu. Dakle, meni je motor kostao 2500. Sutra ga teram u servis da se menja ulje, filteri, svecice i sve ostalo sto je potrebno. Sta da ti kazem ? Ja sam zadovoljan, zena zeli copera zato sto ne moze ovaj da vozi ... ima 159cm Meni je okej i ako ostane, tj ja ne zelim da ga prodam, ali reko pitacu, nikad se ne zna. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 25, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan danas zamenjeno ulje motul 5100 10w 40 i filter champion.u ponedeljak stizu plocice iz loisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ok, nego ocemo li mi praviti posao ili ne ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 26, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ma ok, nego ocemo li mi praviti posao ili ne ? ;D naljutio bi mi se fazer kad bi doveo bandita ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam spreman da ti doplatim 600eu odmah. razmisli pa javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam spreman da ti doplatim 600eu odmah. razmisli pa javi. Za te pare mozes nabaviti i dve vislje zene ;D ;D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 26, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam spreman da ti doplatim 600eu odmah. razmisli pa javi. mala razlika u ceni velika u godini i modelu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro, koliko trazis ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 29, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan danas zamenjeno ulje motul 5100 10w 40 i filter champion.u ponedeljak stizu plocice iz loisa. stigle plocice i zamenjene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 30, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima lep trans alp 97> moze zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan U prvom oglasu naveo si dodatnu opremu. Sta ide uz nju, dokle traje registracija, jel moze neki vizir da se nakaci, kolike su performanse (krajnja brzina, ubrzanja, potrosnja i sl.)? Izvini ali ne poznajem doticni model. Moze i na pp. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan od opreme ima : naslon za suvozaca,nosac bisaga,nosac tablice bocni,nosac tablice klasican sve od DPM firme teflonsko kociono crevo,razne poklopce niklovane za regler,slavinu...siroki korman (precnik cevi 25,4mm) rucice sa niklovanim krajem. produzeci za viljusku (nemontirani) stop svetlo dodatno (nemontirano) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...