Alexandra995 4591 Napisano Jul 13 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu, kupujem dve Crivit potkape veličine S/M. 060 41 444 05 Aleksandra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Jul 13 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Koju veličinu kacige nosiš?Ja imam jednu S/M i odgovara mi i onda u sledećoj turi odem da kupim još jednu, donesem kući, probam - ona steže Mrzelo me da vraćam, pa ako ti je kaciga M bojim se da će ti biti malečka Ako je S mogla bi da odgovaraSent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Jul 13 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je Shark veličina M, suprugova MT XL. Imaš li neku višak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Jul 13 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imam goste trenutno. Ako nije problem, javiću se na broj oko 20.30h, nadam se.Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Jul 14 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost ne mogu da je nadjem.Ili sam je negde "zakopao" u stvarima ili je nekome poklonjena već...Ako se slučajno pojavi javljam, a do tada ti traži dalje.Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1983 Napisano Jul 14 Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti znači L/XL, trebalo bi da imam dve. Ne odgovara mi materijal, pa mogu da ti ih poklonim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jul 14 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ако колегиници не одговара величина, ја би се јавио за једну, мени се баш свиђа материјал и одговара ми. Наравно да је платим 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Jul 15 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, bracabgd je napisao: Ако колегиници не одговара величина, ја би се јавио за једну, мени се баш свиђа материјал и одговара ми. Наравно да је платим Čekam da stigne jedna S/M od kolege, ne znam kako je upisan. Tako da slobodno uzmi od @Mr_Wolf, a ako mi ta ne bude odgovarala uzela bi jednu L/XL. Javljam kad stigne ova prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alexandra995 said: Čekam da stigne jedna S/M od kolege, ne znam kako je upisan Ja sam, ja sam, poslata upravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5510 Napisano Jul 15 Drug član, 1977 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Mr_Wolf said: Ako ti znači L/XL, trebalo bi da imam dve. Ne odgovara mi materijal, pa mogu da ti ih poklonim. Nažalost, one od ranije nemaju veze sa ovim što se prodaju sada. Hteo da uzmem još neku da imam, jer su mi perfektno odgovarale, srećom bila je jedna otvorena i odmah sam video da je to sada neki skroz drugi materijal koji mi ne odgovara, i da su veličine poremećene. Uzeo jednu samo da potvrdim ovo što sam napisao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1983 Napisano Jul 15 Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si u pravu. Nisam koristio stare, ali mi ove što sam uzeo nikako ne odgovaraju. Što se tiče kome šta i kako, pošto sam Aleksandri ponudio, ako ustreba poslaću. Ako ne - Braco prati fabulu pa se javi samo da dođeš da pokupiš, ukoliko se ukaže prilika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jul 15 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пратим фабулу и чекам прави тренутак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd saljem ti broj pa navrni kad god ceka te jedna nova L/XL samo otpakovana . Taman svi budu srecni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Jul 16 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javno zahvalim @cikamike, dobila sam potkapu na poklon! Neka tema ostane otvorena, možda još neko kao ja traži iste potkape, fenomenalne su! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...