Biker Q 1642 Napisano Jul 5 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebace mi nesto (ko zna sta sve) pa da pocnem sta sam vizuelno video. Desna bocna plastika kod rezer, vizir, migavci, neki lonac od yamahe fi 50 do 50cm duzine. 0658928652 za ponude na viber. Nastavak sledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jul 5 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Francuski i talijanski oglasnici, ima svega za šaku dinara…..„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 6 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nadjem nesto blize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 20 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam, bar za BG (sto mi je daleko), auspuf treba da ima homologaciju a zmigavci "prolaze". E sada, ako ne nadjem od tenere moze neki lonac od Yamahe ja cenim, sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jul 20 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod ovog tipa, ima celu teneru za delove... Jamaha super tenera 750 u delovima - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Polovni delovi za Yamahu super tenera 750 Promenio Jul 20 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 20 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Desnu plastiku prodao, cekam da odgovori za ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Jul 20 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U Pn prolazi auspuh i bez homologacije, ne gledaju to uopšte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 20 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napisi na pp gde. Hvala Aco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 13 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinute plastike, mogu da pocinjem krpljenje, s tim sto ne znam kako bih napravio deo koji nedostaje. A da i levu skratim za toliko ruzno i glupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...