Bakari 14 Napisano Jul 5, 2024 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, ne znam dal ste primetili, ali u poslednje vreme kad god sipam gorivo u kola ili motor, za istu cenu dobijem sve manje goriva, juce sam bas sipao u motor na Nis pumpu i rekao bih da mi za npr prvih 200-300 dinara nije ni pocelo da izlazi gorivo. sto bi znacilo da sam u startu poklonio pumpi te pare. Ne znam dal samo ja tripujem ili je jos neko imao iskustva sa tim ? P.S. Ne znam dal ima slicna tema ako ima izvinjavam se unapred Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Jul 5, 2024 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj u balon ako sumnjas... Imao sam takvu situaciju kao sto si opisao, al je ispalo da je sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11183 Napisano Jul 5, 2024 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja u plasticni kanister od ulja 10l,sad sipam 12l.Nekad davno moglo je da stane 10-10,5l.Sto bi rekli pajaju ili se litar smanjio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3483 Napisano Jul 5, 2024 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Plastične posude znaju vremenom da se rašire i dobiju na zapremini. Provera ima smisla samo u proverenu i tačno izbaždarenu posudu, sve ostalo je nagađanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...