nihil.enochian 6 Napisano Ponedeljak u 17:33 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Odlučio sam se i ipak uzeo R9. Mogu da se zahvalim clanu @Pajki što mi je olaksao odabir. Čovek me je pozvao da odem do njega i probam njegov motor, što sam ja i ucinio i nakon našeg razgovora odlučio sam da odluka bude R9. Ovde mu se javno zahvaljujem. Bilo je tih nekih sitnica koje su ipak išle u korist R9, a najviše to što sam imao prilike da ga baš lepo probam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11550 Napisano Ponedeljak u 17:42 Ne silazi, 2424 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan R9 mnogo pozeljnije izgleda,bar meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nihil.enochian 6 Napisano Ponedeljak u 18:25 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotke iz salona. Što kaže @Pajki, R9 od napred izgleda kao neki sportak, dok je ET baš kao skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11550 Napisano Ponedeljak u 19:48 Ne silazi, 2424 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto ET mlitavo ide,za R9 ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 1 Napisano juče u 11:23 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.3.2025. at 19:33, nihil.enochian je napisao: Odlučio sam se i ipak uzeo R9. Mogu da se zahvalim clanu @Pajki što mi je olaksao odabir. Čovek me je pozvao da odem do njega i probam njegov motor, što sam ja i ucinio i nakon našeg razgovora odlučio sam da odluka bude R9. Ovde mu se javno zahvaljujem. Bilo je tih nekih sitnica koje su ipak išle u korist R9, a najviše to što sam imao prilike da ga baš lepo probam. Bilo mi je zadovoljstvo da sam mogao da pomognem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...