GunnerHan 107 Napisano Jun 26, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, pre svega postovanje svima, Kao sto naslov kaze, nudim zanimljiv projektor u zamenu za neku moto opremu ili auspuh (za Suzuki sv650s 2 gen), prednju gumu dimenzija 120 70 17. Ukoliko je nekome zanimljivo, mozemo da se dogovorimo, projektor je odlican za predstojece olimpijske igre, filmove ili umesto tv, lako se koristi, u nastavku cu ostaviti najbitnije osobine i specifikacije pa ako je nekome zanimljivo nek predlozi sta god da ima a ne treba mu (kao sto je meni ovo dosadilo). Na oglasima idu i do 150€, medjutim ako neko ima nesto zanimljivo moze zamena i za predmete manje vrednosti, sve je stvar dogovora. Hvala svima koji su pogledali oglas, u nastavku specifikacije uredjaja.. Za razliku od kineskih modela kvalitet ovog mobilnog projektora cine RGB LED i DLP by Texas Instruments. Ovaj model dolazi sa ugradjenim touchpad-om i Android sistemom na sebi. Android je doduse 2.31, ima na sebi apk instaler, mozete instalirati dodatne aplikacije, u skladu sa verzijom androida. Iako projektor ima Android OS napominjem da je to zastarela verzija i ne postoji update. Izvorno Youtube i druge aplikacije ne rade, jer ova verzija nema vise podrsku. Ima raznih upustava na internetu kako to prilagoditi, ali ja mislim da je to gubljenje vremena. Gledajte na ovo kao na odlican prenosni projektor 10x10x3 cm izuzetnog osvetljaja i mogucnosti. Svakako mozete dodati neku mini tastaturu sa touchapd-om kakvim ima relativno jeftino i surfovati na velikom ekranu. 140 lumena koje daje moze se porediti sa 1500 Ansilumena kod klasicnih projektora. Radni vek LED svetla - 30.000 sati rada. Daje sliku dijagonale do 3m. (Realno za tu dijagonalu je potreban mrak, dok je preko dana jako upotrebljiv do dijagonale 1.5m) Ima ugradjenu Li-on bateriju koja omogucava do 2h rada. Ugradjen zvucnik snage 1W U sebi ima integrisan player koji pusta sve formate video zapisa, fotografija , muzike, kao i Word, Excel, Powerpoint i PDF fajlove. Ima svoju internu memoriju od 4 GB, slot za SD karticu, kao i USB prikljucak koji sluzi za vezu sa racunarom ili za povezivanje USB memorije/USB hard diska. Ima ugradjen Wifi, uz Philips aplikaciju mozete bezicno pustate slike ili video zapise sa telefona ili racunara. Pored toga ima i mini HDMI prikljucak, tako da se sve navedeno moze povezati i pomocu kabla, koji dobijate u paketu. Naravno, Playstation, Xbox , Android Box, Iptv ili bilo sta drugo sto ima HDMI izlaz. U gore navedene karakteristike, u moj licni utisak cete se uveriti kada vidite i isprobate projektor. Idealna stvar za ljude u pokretu, prezentacije na terenu, predavace, studente i sve one koje zele da imaju `TV od 100 inca` u dzepu ili torbi. : -) Pogledajte vasu omiljenu seriju ili film u basti, na terasi ili bilo gde na otvorenom, potrebna vam je samo povrsina za projekciju. Projektor dolazi u kutiji u kojoj se nalazi ispravljac, mini HDMI kabal i mini USB kabal. Na projektor ide garancija u trajanju od 3 meseca. Za ostalo pitajte. . . PHILIPS PPX 3614 Technologija: DLP Osvetljaj:140 lumens Izvor svetla: RGB LED Trajanje LED svetla: 30.000 sati Native rezolucija 854 x 480 pixels Android OS 2.31 Reprodukuje i full hd , ali mislim da je 720p oprimalno - 1280x720 Kontrast: 1000:1 Dijagonala slike: 12` - 120` inca Udaljenost od zida/platna: 0.5 m - 5.0 m Ugradjena memorija: 4 GB Ugradjen zvucnik snage 1W Integrisan MP4 player/ Office/PDF viewer Konekcije: mini HDMI, USB, SD, 3.5 mm out Podrzani video formati: . avi, . mov, . mp4, . mkv; codecs: MJPEG, H263, MPEG4, H264 Podrzani foto formati: JPEG, BMP, PNG, GIF Podrzani audio formati: MP3, AC3 Podrzani formati fajlova: pdf, ppt/pptx, xls/xlsx, doc/docs Trajanje baterije do 2h - 1.5h u Bright modu Dimenzije: 105 x 105 x 31.5 mm Tezina: 270g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jun 29, 2024 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas koji od moto opreme imamo samo "hvala" da ponudimo, koja bi bila cena da klincima napravim koji ugodjaj u dvoristu preko leta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Jun 29, 2024 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neku jaknu za motor,sa termo postavom. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jun 30, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2024 at 5:03 AM, tibor said: Za nas koji od moto opreme imamo samo "hvala" da ponudimo, koja bi bila cena da klincima napravim koji ugodjaj u dvoristu preko leta? Postovanje, 14.000 rsd, zanimljiv je i ja sam koristio u basti za utakmice i pao je po neki film, zanimljiva sprava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jun 30, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2024 at 9:43 AM, Krmco said: Imam ja neku jaknu za motor,sa termo postavom. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Moze neka slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Jul 1, 2024 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo.Ja sam 182/95Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jul 2, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Krmco said: Evo. Ja sam 182/95 Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Hvala puno na slikama, kolega @Yanco je ponudio kacigu koja mi je zanimljiva pa cemo da se nadjemo da i on vidi projektor.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jul 8, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi @Yanco, kaciga je super, nadam se da ce i on biti zadovoljan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...