Nigy 13 Napisano Avgust 2 U prolazu, 2 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, boza_kg je napisao: Onda Arrow Arrow - Aprilia SR 125 / 200 GT 2022 WWW.ARROW.IT Arrow - Aprilia SR 125 / 200 GT 2022 Grafikon bas i nema veze sa realnoscu - sa nekog drugog agregata je. Engine capacity 125cc Bore x stroke 52 mm x 58.7 mm Max. power 11 kW at 8,750 rpm Max. Torque 12 Nm at 6,500 rpm Zapremina 174 cc Prečnik i hod 61.5 mm x 58.7 mm Max. snaga 13 kW pri 8,500 rpm Max. Obrtni moment 16.5 Nm pri 7,000 rpm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejoking 20 Napisano Avgust 3 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia SR GT 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mali update,juce radjen prvi servis na 1000 km,cijena 136 maraka (70) eura.Utisci zasad,prezadovoljan.Snimio sam kratku recenziju i ubrzanje ako koga zanimaju utisci,pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4765 Napisano Avgust 4 (promenjeno) Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da taj digitalni brzinomer lagi bar za 10 km/h, ako ne i više. Proveri GPS-om. Moja nekadasnja Aprilia Scarabeo 200ie mogla je 125 km/h pravih, a onda su krenuli da guše sa Euro normama... Promenio Avgust 4 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejoking 20 Napisano Avgust 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia SR GT 200 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgSlazem se,msm i ja da realan max po GPS-u nekih 110-112 ,ali ne igra mi to neku ulogu jer sam u gradu 99%.Iskreno zastita od vjetra poslije 75-80 je nikakva.Bitnija mi je potrosnja koja mi zasad nikako nije presla 2.9 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nigy 13 Napisano Avgust 8 U prolazu, 2 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia Prijavi odgovor kao problematičan Moja na max brzini, pokazuje 8-9 km/h vise od realne brzine, mereno sa Tomtom Rider. Potrosnja, na max brzini, sat pokazuje da sa litrom prelazi 22km. Na ~ 80km/h pokazuje oko 33. Sto se tice pokazivaca goriva, slazem da nije bas izbazdaran kako treba. Kada krene da treperi ikona, ima sigurno jos preko 2l. Danas vozio skoro do kraja, ne bas planski, ali prvi put sam izmerio potrosnju od cepa do cepa. Predjeno 234km sa 9l goriva. To mu dodje oko 3.8l na 100km. Skoro trecina od toga je bila na punom gasu, takodje penjanje i spustanje niz planinu, malo voznje van grada i gradske voznje po BGD. Ako se uracuna koliko je realno predjena kilometraza manja od ispisane, zbog netacnog brzinomera, potrosnja bi bila nekih 7% veca, ali ista situacija je ista i na kolima, te i nije toliko bitno - cela auto/moto industrija tu laze. Vidim da razmisljas o koferu, ali bih ti predlozio torbu koja upada u tunel. Htedoh uzeti Givi, ali je nije bilo na stanju, pa uzeh Shad i prezadovoljan sam - SHAD SC25 TUNEL TORBA ZA SKUTER - DD MOTO DDMOTO.RS SHAD Tunel Torba za skutere sa 2 bočna džepa i kapacitetom za Jet kacigu. Sa gornjim odeljkom za mape, tablete, GPS, sa ekranom osetljivim na dodir. Glavni odeljak sa zatvaračem, sa... Imas je na prvoj mojoj slici na prethodnoj strani. Jedino je potrebno zastiti poklopac rezervoara goriva, jer pomeranje predmeta u torbi tokom voznje, tare torbu o plastiku, pa se ista guli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...