ser 7663 Napisano Jun 20 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ivica744 said: Znam za slucaj,ogranicenje 80,brzina 155 + preticanje na punoj,30 dana zatvora i 300.000 kazna. Bem li ga... Ja mislim da se tu neko "hvalisao" ili je izmislio da bi kukao u drustvu kako nema para i da bi prikazao sebe kao zrtvu. Nema kazne od 300.000 u nasem zakonu, a nasilnicka za brzinu van naselja je od 100 preko ogranicenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5977 Napisano Jun 20 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: Bem li ga... Ja mislim da se tu neko "hvalisao" ili je izmislio da bi kukao u drustvu kako nema para i da bi prikazao sebe kao zrtvu. Nema kazne od 300.000 u nasem zakonu, a nasilnicka za brzinu van naselja je od 100 preko ogranicenja... Jok,suoruga mi je zapisnicarka u prekrsajnom sudu,a kaznjeni je komsija,prijatelj, i on i familija mu.Kazne su sabrane i izasle su preko pomenutih 300.000,ali fizicka lica ne mogu biti kaznjena vise od te sume (il tako nesto ) i to na tri uplatnice jer opet iz ko zna kog razloga tako mora-treba,ne moze na jednu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4757 Napisano Jun 21 Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna za šta je taj sve kažnjen. U svakom slučaju, izašli su mu u susret što su mu dozvolili plaćanje na rate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5977 Napisano Jun 21 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Skyrunner je napisao: Ko zna za šta je taj sve kažnjen Pratio ga presretac jedno 10-ak kilometara,ko zna sta je sve pisano,a nije na rate nego na jednu uplatnicu je mogao da plati samo do 100.000,zasto tako nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 400 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan I meni sa fotografije deluje da je u pitanju ZX10R, sećam se pre mesec dana (kad smo se okupljali da idemo na vožnju) da je dolazio na Mišeluk jedan stariji čovek koji je vozio baš taj motor. On ga je sredio i popravio. Baš smo pričali o tome da obojica vozimo R ja izvan grada a on samo po gradu. Jel se zna da li je u pitanju možda stariji čovek bio vozač motora u ovom udesu?Saučešće porodici, žao mi jeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Jun 23 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 64 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...