Efendija Skalin 460 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, potreban mi je zmigavac sa slike. Treba mi jedan komad, ako neko prodaje samo u paru, nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano Jun 11 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Odeš na Motobike sajt...rubrika "skuteri", pa onda "osvetljenje i signalizacija". Tu nađeš par migavaca za 800 kinti E sad, pošto oni ne šalju robu ispod određenog iznosa (mislim 2500), a ti si koliko vidim iz NS...skokneš do njihA i završiš pos'o brzinski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 460 Napisano Jun 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pretrazio citav K-P a nisam se setio da pogledam tu. idiot! fala vi tema moze pod kljuc Promenio Jun 11 član Efendija Skalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1539 Napisano Jun 11 Drug član, 981 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da takve žmigavce ima na kp prodavac iz Zrenjanina. Pa eto pomogao sam ti da sužiš pretragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...