laci01 6 Napisano Jun 5 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tomos APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam vozio svog apn 4, i odjednom je stao i nije mogao vise da se upali(ni na gurku u drugoj). Primetio sam da jako malu varnicu baca.. kada sam pokusao stelovati primetio sam da se platine uopste ne otvaraju.. Da li neko ima ideju u cemu bi mogao biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Jun 5 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne otvaraju,probaj da nastelujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 6 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su platine za zamenu tj potrosio se onaj deo koji klizi po bregu magneta ili nisu bile dovoljno zategnute posto se u voznji pomerile i ugasio se, ako je pre toga imao punu snagu i radio lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Jun 6 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne otvaraju platine ne bi ni imao varnicu, proveri ti to malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laci01 6 Napisano Jun 6 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tomos APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Biker Q je napisao: Mozda su platine za zamenu tj potrosio se onaj deo koji klizi po bregu magneta ili nisu bile dovoljno zategnute posto se u voznji pomerile i ugasio se, ako je pre toga imao punu snagu i radio lepo. Jeste to je bio problem, promenio sam platine, sad je ekstra. Hvala na odgovorima svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...