Marija_90 74 Napisano Jun 5 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Kako to obično biva, urekla sam motor jer sam ga pohvalila. Uglavnom morao je da ode na sredjivanje karbova i majstor mi je javio da treba da se zameni guma koja je izmedju kućiśta filtera i karburatora. Kaže da je jedna dobra ali da je druga oštećena verovatno prilikom nekih radova oko karba, kao što se može videti iz priloženog. Ja sam čačkala po manualu i nadjoh samo jednu sliku, mislim tog dela, ali nisam uspela da nadjem obeležje za tu gumu kako bih znala da ga tražim jer čisto sumnjam da se zove guma za kućište filtera. Cenim da mi je potrebna ova guma sa oznakom 14073a ali iskreno nisam 100% ni sigurna. Da li neko možda od vas ima tu gumu ili zna pravi naziv po kom bih mogla da tražim dalje po netu? Hvala unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9814 Napisano Jun 5 (promenjeno) Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Moto bike Kać ili Kompp.co, možda ima novih guma. Naći ćeš telefone na net-u... Promenio Jun 5 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 5 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti mehanicar potvrdi da je to ovaj deo, onda pretrazi net po broju dela. Meni je to nekako sigurnije od nabavke po imenu dela. DUCT,INTAKE - 14073-1675 Kawasaki Ersatzteile - kawa-shop24.de KAWA-SHOP24.DE Kawa-Shop24.de Kaufen Sie Kawasaki DUCT,INTAKE mit OEM-Nummer 14073-1675 bei einem Kawasaki-Vertragshändler. Inlet Manifold Connecting Rubbers | Kawasaki ER-5 500 2003 18456 | Wemoto UK WWW.WEMOTO.COM At Wemoto UK we have Inlet Manifold Connecting Rubbers for your Kawasaki ER-5 500 2003 18456. Promenio Jun 5 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 74 Napisano Jun 5 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza hvala za savet, nazvaću sutra da vidim da li imaju taj deo. @Petre i ja mislim da je taj deo ali čekam potvrdu od majstora pa sutra da zovem na par mesta da vidim jel to može da se nabavi kod nas. Hvala puno na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ako moras da trazis "preko", ja sam koristio Wemoto. Proslo odlicno. Onaj prvi link, uleteo pri pretrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 74 Napisano Jun 5 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ću uspeti ovde da pronadjem to da ne bih čekala dugo na deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9814 Napisano Jun 5 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ubeđen da to može da se nađe kod nas. Ta guma se gađa na dosta modela Kawasakija, ovi od 500 kubika bi trebalo da imaju iste karburatore, valjda su i rupe na filteru vazduha isti prečnik... Čudi me da ti majstor nije rekao gde ima kod nas da se pronađe, kad već radi karburatore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Jun 6 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti mehanicar potvrdi da je to ovaj deo, onda pretrazi net po broju dela. Meni je to nekako sigurnije od nabavke po imenu dela. DUCT,INTAKE - 14073-1675 Kawasaki Ersatzteile - kawa-shop24.de KAWA-SHOP24.DE Kawa-Shop24.de Kaufen Sie Kawasaki DUCT,INTAKE mit OEM-Nummer 14073-1675 bei einem Kawasaki-Vertragshändler. Inlet Manifold Connecting Rubbers | Kawasaki ER-5 500 2003 18456 | Wemoto UK WWW.WEMOTO.COM At Wemoto UK we have Inlet Manifold Connecting Rubbers for your Kawasaki ER-5 500 2003 18456. То су грла карбуратора, колегиници треба од карбуратор до филтер кутијеSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo, hvala druze. Za svaki motor koji sam imao, prvo skinem sa neta parts catalog i imam oznake/broj dela, pa mogu da trazim po netu. A i skice sklopova su puno preglednije od servisnih uputstva. Olaksava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 74 Napisano Jun 6 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdio majstor, jesu gume sa crteža ali nisu ove sa sajta, to su usisne, što reče Krokodilo, meni trebaju od karburatora do filter kutije. Sada ću da nazovem ove što predloži Blaža, da vidim da li imaju taj deo. A majstor reče da će i on da potraži a ja sam se ponudila da pomognem i on je pristao jer nisam upućena koliko se teško nalaze delovi. Po prošlim temama i grupama, rekla bih da nije toliko teško ali da dosta zavisi i od dela pa sam računala da ne mogu da odmognem. Hvala vam najlepše na pomoći, nadam se da ćemo ovo naći da mogu da se vozam dok je lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 74 Napisano Jun 6 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo update, ako nekoga zanima. Zvala sam Kać i oni nemaju, a izuzetno ljubazan dečko iz Kompp-a me je uputio na Cule Kawasaki. Našla sam da kod njega može da se poruči taj deo, samo se čeka jedno 3 nedelje. Takodje sam dobila savet da ubacim gumu u kljucalu vodu da probam da je ispravim barem nešto ako nije pokidana i oštećena nego samo izgužvana. Majstor je uspeo da je namontira na karb samo čeka da vidi da li će da nastavi da se gužva. Ako ne može nju da vrati onda poručujem kod Culeta i završavam posao. Hvala vam još jednom na pomoci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Jun 6 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo update, ako nekoga zanima. Zvala sam Kać i oni nemaju, a izuzetno ljubazan dečko iz Kompp-a me je uputio na Cule Kawasaki. Našla sam da kod njega može da se poruči taj deo, samo se čeka jedno 3 nedelje. Takodje sam dobila savet da ubacim gumu u kljucalu vodu da probam da je ispravim barem nešto ako nije pokidana i oštećena nego samo izgužvana. Majstor je uspeo da je namontira na karb samo čeka da vidi da li će da nastavi da se gužva. Ako ne može nju da vrati onda poručujem kod Culeta i završavam posao. Hvala vam još jednom na pomoci!Не мора укључала вода, може само индустриски фен, и има фазон за монтажу да не би дошло до таквих оштечења.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes javi da pogledam, mozda imam polovnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 74 Napisano Jul 4 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da je guma stigla i da je motor namontiran, sada leti samo tako. Pritom, majstor je zamenio iglice jer je primetio da su pri kraju i zamenio je creva za gorivo jer kaže da su bila prekratka tako da je sada kao nov. Hvala svima na pomoći! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...