Motorcyclist 24959 Napisano juče u 07:57 Integrisan, 8101 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Smekerski brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5026 Napisano juče u 13:24 Drug član, 1257 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mladen V je napisao: Za sada 8500 KM predjenih .... Mozda sam jednog sreo ovoga ljeta u CG kada sam bio ali je imao IT tablice. Nemam sta da kazem osim da je motorcina i da je ispunio sva moja ocekivanja nakon preslaska sa Tracer 9GT. Udoban , dovoljno jak agregat,u opremi je PFF , karadan perfektan nema odrzavanja i ciscenja lanca Gdje kod sam stao smjestaj pauza benzinska itd mnogi zagledaju komentarisu od bajkera do nekih koji nemaju veze sa motorom , promjenio sam prilicno dobrih motora ali oko ovoga uvjek neko gleda Da nisi u subotu prolazio kroz Cazin sa još 2 motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6668 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 5372 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stelvio je motor i po. Mudro radiš što menjaš ulje u kardanu na svakom servisu. Bićeš dugo miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duća94 47 Napisano pre 21 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd, Las Vegas Motocikl: Bmw R1200 Gs Prijavi odgovor kao problematičan On 6/23/2026 at 2:27 AM, Mladen V said: Kozarska Dubica - Ostrog - Budva - Makarska - Kozarska Dubica 1100 KM cistog uzivanja Stelvio je na visini svakog duzeg putovanja. Total 5500 KM bez greske po mjeri masina. Mali off topic. Kolega koju kacigu koristite? I kako ste zadovoljni? Inače motor je bomba, baš lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 171 Napisano pre 7 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: Moto Guzzi Stelvio PFF 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Vec druga sezona Shoie neotec 3 sa njenom integrisanom komunikacijom za Shoei Sena SRL 3. Do sada najbolja kaciga koju sam imao u 30 god. voznje motora. Do 100-110 vozim sa otvorenom poslije ipak zatvorim. Po ovim ljetnim vrucinama idealna , grad , guzva ne moze se porediti sa klasicnom. Naravno i cjena u kompletu joj je dosta visoka ali ... Komunikacija laka za koristenje sve je u sklopu kacige nista ne viri Zvuk perfektan i u voznji sa otvorenom do tako 100-110. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 171 Napisano pre 7 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: Moto Guzzi Stelvio PFF 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, miki je napisao: Da nisi u subotu prolazio kroz Cazin sa još 2 motora? Nisam , negdje u Maju sam bio zadnji put u Cazinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...