Motorcyclist 24959 Napisano juče u 07:57 Integrisan, 8101 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Smekerski brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5026 Napisano pre 23 sati Drug član, 1257 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mladen V je napisao: Za sada 8500 KM predjenih .... Mozda sam jednog sreo ovoga ljeta u CG kada sam bio ali je imao IT tablice. Nemam sta da kazem osim da je motorcina i da je ispunio sva moja ocekivanja nakon preslaska sa Tracer 9GT. Udoban , dovoljno jak agregat,u opremi je PFF , karadan perfektan nema odrzavanja i ciscenja lanca Gdje kod sam stao smjestaj pauza benzinska itd mnogi zagledaju komentarisu od bajkera do nekih koji nemaju veze sa motorom , promjenio sam prilicno dobrih motora ali oko ovoga uvjek neko gleda Da nisi u subotu prolazio kroz Cazin sa još 2 motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6667 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 5372 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stelvio je motor i po. Mudro radiš što menjaš ulje u kardanu na svakom servisu. Bićeš dugo miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duća94 47 Napisano pre 19 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd, Las Vegas Motocikl: Bmw R1200 Gs Prijavi odgovor kao problematičan On 6/23/2026 at 2:27 AM, Mladen V said: Kozarska Dubica - Ostrog - Budva - Makarska - Kozarska Dubica 1100 KM cistog uzivanja Stelvio je na visini svakog duzeg putovanja. Total 5500 KM bez greske po mjeri masina. Mali off topic. Kolega koju kacigu koristite? I kako ste zadovoljni? Inače motor je bomba, baš lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 171 Napisano pre 5 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: Moto Guzzi Stelvio PFF 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Vec druga sezona Shoie neotec 3 sa njenom integrisanom komunikacijom za Shoei Sena SRL 3. Do sada najbolja kaciga koju sam imao u 30 god. voznje motora. Do 100-110 vozim sa otvorenom poslije ipak zatvorim. Po ovim ljetnim vrucinama idealna , grad , guzva ne moze se porediti sa klasicnom. Naravno i cjena u kompletu joj je dosta visoka ali ... Komunikacija laka za koristenje sve je u sklopu kacige nista ne viri Zvuk perfektan i u voznji sa otvorenom do tako 100-110. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 171 Napisano pre 5 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: Moto Guzzi Stelvio PFF 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, miki je napisao: Da nisi u subotu prolazio kroz Cazin sa još 2 motora? Nisam , negdje u Maju sam bio zadnji put u Cazinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...