Abi 1737 Napisano Jul 18, 2024 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/share/r/vRQV23cvJepTV9GL/?mibextid=hBBs4f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Avgust 26, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove informacije za 675 SS Just a moment... WWW.REVZILLA.COM 2025 CFMOTO 675SS, CFMOTO USA WWW.CFMOTOUSA.COM Promenio Avgust 26, 2024 član PetraBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko će konkretno ovakav koncept motocikla biti interesantan, nije možda ni preterano važno..jer meni nekako deluje da je po uzoru na već odavno poznata imena, u nastajanju jedna platforma, da je tako nazovem, oko koje bi moglo da nastane još modela. To je svakako nešto što je prisutno i kod mnogih drugih proizvođača. Smanjuje troškove, pojednostavljuje proizvodnju, a opet ostavlja jedan generalni utisak i pečat kroz celu paletu proizvoda. Kako rekoh, poput već poznatih imena, sada i oni imaju jedan motor više oko kojeg može da se skroji sve što je potrebno. Tri cilindra 675, je dugo bio Triumphov zaštitni znak...pa i ne čudi previše, da su se nakon iskustva u moto2 šampionatu (sa upravo tim agregatom), odlučili da za početak naprave kombinaciju boja Aspar tima i tehnike sa kojom se sreću...a opet u svojoj režiji. Deluje mi, da će poput Aprilije recimo (sa motorom 660), vrlo brzo nastati neki enduro ili golać...a da je ovaj izbor za početak nekako logičan, zbog puno poznatih detalja.Očekujem sličan put kao sa 450 agregatom, napravili nešto novo, nešto svoje, krenuli sa sport modelom za stazu i sad imaju koliko, 4 modela? Ja čekam 17/19 road/adventure model, samo se plašim da će cena biti izvan mojih preferencija.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5485 Napisano Avgust 27, 2024 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gordak985 je napisao: Ja čekam 17/19 road/adventure model, samo se plašim da će cena biti izvan mojih preferencija. Za to imaju već 800MTX koji verovatno stiže sledeće godine, jer je prošle na EICMA sajmu bio izložen koncept. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Što mi rušiš sneška? :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10555 Napisano Avgust 28, 2024 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da im je Honda dozvolila da koriste MTX naziv za model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 282 Napisano Avgust 28, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ce da izbacuju adv sa 4 cilindra, nekako ne ide. Mozda neki tourer, da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tri cilindra su u pitanju. Triumph Tiger 800 i 900, a sad evo i 660. U toj kategoriji igra samo Triumph (ako zanemarimo Tracer 9) i mislim da ima mesa i da nisu razvijali potpuno nov agregat samo za jedan pa ni dva modela.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 282 Napisano Avgust 29, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Da, tri cilindra, potpuno sam zaboravio. I 703f izgleda 'specifično', ali mi nekako opet to zvuči zuuuuuuu umesto brapp brapp Da se ne osvrćem na obrtne momente u niskim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Avgust 31, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/29/2024 at 9:42 AM, Punktmann said: Da, tri cilindra, potpuno sam zaboravio. I 703f izgleda 'specifično', ali mi nekako opet to zvuči zuuuuuuu umesto brapp brapp Da se ne osvrćem na obrtne momente u niskim obrtajima. Meni izgleda kao jeftin 3d render "adventure" motorcikla. Na stranu to, nisam nikoga čuo da se nešto žali na Zontes, ovo bi moglo biti jaaako interesantno za oko 7k evra, na žalost očekujem ga na 8+ isto kao i CF moto 675 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Novembar 4, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljen NK model, ja i dalje čekam MT :-) CFMoto 675 NK teased ahead of debut at EICMA 2024 WWW.BIKEWALE.COM The CFMoto 675 NK is the streetfighter version of the 675 SR-R. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...