cezarpa 11827 Napisano Jun 26 Ne silazi, 2710 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se otkacio ovlascenog servisa.Delom oni su jedan od razloga zasto sam prodao motor.Ostao mi samo skuter,ali tu je bolja prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4388 Napisano Jun 29 Ne silazi, 6688 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Servis podrazumeva mnogo više nego što je zamena ulja, filtera i svećica, već i detaljan pregled i kontrolu, što je izuzetno važno kod novog, jer u mas proizvodnji je verovatnoća nečeg lošeg prilično velika, zato uostalom i služi garantni rok jer se smatra da se u tom periodu pojave svi eventualni propusti u proizvodnji. Dosta nezavisnih mehaničara kad naiđu na teži problem, šalju svoje klijente u ovlašćene servise. Tako da ne treba ih se baš olako odreći, govorim kao nezavisan serviser. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frenk 43 Napisano Jul 1 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kranj Motocikl: KTM 1290 SAS, Yamaha XVS 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Sloveniji je neovlašteni serviser KTM bio puno bolji od ovlaštenog, na žalost prestao je raditi. Našao sam novog neovlaštenog, koji je majstor, dok ne treba priključiti motor na kompjuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...