Pedja1971 195 Napisano Maj 22 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno povučen proizvod sa tržišta u Srbiji WWW.B92.NET Sa tržišta Srbije povlači se gornja kutija motocikla BMW Motorrad, tzv. kofer za motore i skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... Nisam rob ni jednom brendu. BMW je van mog ličnog ekonomskog domašaja (ne opravdava još uvek meni toliko veliki novac) ali moram da branim brend. Prvo, ovo je vest samo iz razloga što je BMW. Drugo, meni lično sa dva različita motora otpala dva različita kofera - pucali nosači, šrafovi.. I malo malo neko otvori temu da je našao neki kofer i ostavio tu i tu... Otpadaju koferi svima i svakome ali je BMWu to greh... Ma da... Promenio Maj 22 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 22 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem s tobom mada meni lično veliku težinu upravo nosi cenu koju BMW traži za svoje motorcikle. Šta sam spreman da oprostim je obrnuto poroporcionalno ceni koju sam spreman da platim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6144 Napisano Maj 22 Drug član, 1770 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Branim kineze i pljujem BMW ali da ne gresim dusu, koliko sam procitao problem je sto neko nije dobro zakacio kofer pa mu je spao. BMW je navodno kriv sto je napravio takvo kacenje da ti daje lazni osecaj da si ga zakacio dobro a nisi. Sve u svemu svet ide dotle da ni crtanje vise nije dovoljno nego moras sve da uradis da krajnji korisnik nema potrebe ni 0,1% mozga da upotrebi 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Maj 27 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ali bukvalno, sažvaći debilu... Kako ide onaj fazon - ranije uz auto dobiješ knjigu i podatke za štelovanje ventila i kako da uradiš generalnu, danas dobiješ broj telefona i upozorenje da je antifriz otrovan i da se ne sme piti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1458 Napisano Maj 27 Drug član, 565 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ga ne bi pio kad ima finu boju? Moj Audi ko onaj sirup protiv kašlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9517 Napisano Maj 28 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan BMW je navodno kriv sto je napravio takvo kacenje da ti daje lazni osecaj da si ga zakacio dobro a nisi.Pa vidi ako je to istina a izgleda da jeste to sigurno nema veze sa inteligencijom ili da li je korisnik razmažen ili ne i naravno da je BMW kriv.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...