zemunac72 1453 Napisano Maj 15, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem par tubeles ventila ,aluminijumski,boja manje vise nije bitna. Za precnik rupe 11.3mm. Pod uglom od 90 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10749 Napisano Maj 15, 2024 Hronični Motociklopata, 7437 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan To ima svaki vulkanizer 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8546 Napisano Maj 15, 2024 Solo Rider, 3233 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan OTC Bubanj potok imaš šta 'očeš.....i pljesku da pojedeš Solo rajder sa i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2690 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1533 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod kineza. Ja menjao na burgmanu. Mali tocak i nece klasican komresor. Ima cak i samo dodatak da se kupi. Imam i njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8546 Napisano Maj 15, 2024 Solo Rider, 3233 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo....nije loše rešenje , ali ako već može da se montira pravi ventil je prava stvarEdit. Ako već se kupuje adapter moja preporuka bi bila ovo....moje iskustvo sa prvobitnim je da se moglo fleksa ventil i deluje mi ne daj Bože kao da će se otkinuti Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 15, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: To ima svaki vulkanizer Nije tacno. Nema od vulkanizera niko u Zemunu . Uz to,necu ove krive kamiknske,bakarne...hocu alu pod uglog 90 stepeni. Btw,nasao u maxmomentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...