Kuratista 4 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Da je ruzno i mnogo, jes vala i jedno i drugo!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koja je bolja, cvrsca, ili funkconalnija opcija... Lalajkovi koferi sa ravnim coskovima, ili Vanjini? Vanjini su svakako lepsi i pri izradi mozda malo teza varijanta zbog savijanja, ali se i manje buse rupe, manje se nituje, manje se trpa silikona itd... Dakle, koji ce da istrpe (nedaj Boze) neku blagu deformaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ih, tebi je lako. naviko si se na ćoškastu 23-ojku. o "blagoj deformaciji" nemoj da misliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Iako Vanjini koferi izgledajo odlicno, Lalajkovi su daleko jednostavniji za izradu i cvrsci su zahvaljujuci L profilima. Jos kad postavi protektore za coskove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd da ne baksuziram, al to skoro ništa ne znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan o "blagoj deformaciji" nemoj da misliš. ajd da ne baksuziram, al to skoro ništa ne znači. Ja o tome itekako razmisljam na osnovu Danetovog (daleko iskusnijeg vozaca od mene) zapazanja vezanog za ostavljanje lufta od 1cm izmedju poklopca i korpusa. Ne baksuziras, to je neminovnost kat -tad, a razlike ima !! Iako Vanjini koferi izgledajo odlicno, Lalajkovi su daleko jednostavniji za izradu i cvrsci su zahvaljujuci L profilima. Jos kad postavi protektore za coskove... Upravu si. Bio sam u dilemi jer su Vanjini ipak iz jednog komada (stranice) sa samo jednim spojem pa mi to delovalo kompaktno. Mozda jos neko ima sugestiju iz iskustva kako dodatno ucvrstiti kofer u gornjoj zoni kod poklopca jer je tu najmeksi po duzim stranicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jos neko ima sugestiju iz iskustva kako dodatno ucvrstiti kofer u gornjoj zoni kod poklopca jer je tu najmeksi po duzim stranicama. Pomogle bi samo lajsne sa unutrasnje ili spoljasne strane, ja ne vidim drugi nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd uporedi crte: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije bitno koliko su koferi jaki jer pri padu cvstsci kofer se mozda manje deformise ali se on isto tako teze i popravlja. Ako se lakse ostete mogu se i jedan i drugi popraviti ,kod veceg ostecenja se uvjek moze napraviti novi i vozi... Inace imam moje stare kofere ,odgovaraju za AT, ST, TA i druge motore sa izduvom na desnoj strani ,debljina 2 mm,extra jaki ,imaju sve bravice itd.i vec godinu skupljaju prasinu ,ako nekom trebaju mozemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e jes ti ovaj desni bajno urađen. ali baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 23, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su sjajna stvar, sidjes sa motora i ne razmisljas, zakljucani... ali kod nekih padova moze da se iskrivi rep... ja ih nosim bas kad moram ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su sjajna stvar, sidjes sa motora i ne razmisljas, zakljucani... ali kod nekih padova moze da se iskrivi rep... ja ih nosim bas kad moram ! Hmm... samo na duga putovaja i kad mora da se natrpas? Koje je onda naj resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moto-prikolica! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 24, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj blentavi kum (fritz) dobio napad stipsarenja i resi on da ja i on posto poto ne damo mnogo novaca za kofere i uputi se put vojnog otpada u Temerinu, kopao je on jedno dva dana po otpadu i evo da vam docaram zanimljive rezultate. Koferi su zapremine oko 37-39 litara. Slede limarsko farbarski radovi pa cemo da vidimo na cega ce da to ispadne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 24, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U planu nam je da porucino SW motech nosace za bocne kofere i elemente kacenja. A sarke i bravice ce biti vervovatno isto od SW motech-a . Boje kofera ce biti mat crne a poklopci u bojama motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @johann Ima li toga jos, cemu sluze te kutije, mozda ih i potrazim ? Predpostavljam da im je cena smesna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako bih voleo nabaviti ovakve kutije u dobrom stanju. Mada, i ovi mogu da se srede da izgledaju pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne moze da bude lose ! 'Ocu i ja dve :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima tog jos,samo strpljenja prilikom prekopavanja po uzasno neorganizovanom otpadu.Cena za aluminijum je 250 din po kilogramu pa na kantar Tezine su oko 4kg manji i oko 6kg veci.Svaki ima neko ostecenje i ima raznih dimenzija,treba kopati :)Ostecenja nisu strasna i neresiva,a isplati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Koje im je radno vreme? Od ovoga bi se mogli napraviti jako lepi koferi, uz malo truda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Radno vreme je malo nezgodno za one koji rade pre podne ,od 7-15h a vec oko 14h se usplahire i pocinju da pozuruju ljude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dodjiram jedan dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Avgust 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas komsija Madjar stari varioc vidje jedan Bmw sa koferima i pita me "bogati kaki su ono vodokotlici na onijem motoru" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Hi! koferi su bili uvijek "orginal" ali sistem kačenja "Home Made" Prvi na BMW R65 DAERR 1. slika Onda prebacio na XT 660 Tenere 2.slika Prodao skupa sa II. XT660 Na KLE sam stavio ALPOS 3. slika (Pa Šentjur je pored Celja) i na kraju prebacio na R1150GS 4. slika Sve skupa su me Alu koferi "pratili" oko 100kkm na svim motorima. Od početka zvali su na Halo Pizza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan BTW evo i rešenja da Alu ne pušta boje po kravati i odjelu.... Puno toga o Alu koferima i na našem http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=1162. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...