doktor 4761 Napisano Maj 9 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam svoj bivši Garmin, sa 2 nedostatka. Prvi nedostatak je taj da je guma - prekidač za uključivanje otpala (možda i upala u uredjaj). Dok je još uvek bio na motoru, uključivao sam ga tako što bi ključem kroz rupu pritisnuo ptekidač. Drugi nedostatak je taj što su se 2 polja za kontakt na poledjini vremenom izdubila pa je uredjaj tokom korišćenja gubio kontakt - napajanje. Par puta sam udubljenja popunjavao kalajem, ali pošto je mekan, nije trajalo dugo. Mimo ovih nedostataka, uredjaj je potpuno ispravan i kompletan kao što se kupuje u kutiji sa svim dodacima. Idealan je za nekoga ko ima pokvaren uredja sa očuvanim kućištem, pa da se samo prepakuje. 7 2 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam drugi, al bi pokušao taj da koristim Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Maj 9 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, badzabajker said: Ja nemam drugi, al bi pokušao taj da koristim Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Šalji adresu na pp, pa da šaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Су брале свака част, имаш пиво од мене Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...