zodini 1305 Napisano Maj 4, 2024 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ukoliko je kome potreban dobar i proveren auto može da pogleda moj Mondeo koji je oglašen na prodaju. Auto uzet 1.2019 i kod mene je nekih 90i kusur hiljada km. Mehanički besprekoran garantovano u top 10 primeraka u Srbiji, metalik panter crna boja. Estetski par sitnih ogrebotina (zahvaljujući raznoraznim stručnjacima na parkingu). Pregršt opreme : automatska dvozonska klima sa električnim grejanjem, adaptivna svetla koja prate položaj volana, corner lights, puddle light, follow me home lights, 12 airbega , enterijer koža i alkantara, ABS ESP isofix... Poseduje fabričku kuku koja je upisana, blaupunkt nx multimediju uz virtuelnu tablu, tempomat, grejanje sedišta i verovatno sam dosta toga zaboravio. Zbog felera na kaišu (u servisnom intervalu) preskočio jedan zub i napravio havariju zbog koje sam odradio kompletnu generalnu na 232000km. Remontovan i letva volana, uradjen mali servis oba na 245000. U toku eksploatacije menjan plivajući zamajac lamela druk ležaj, prednji amortizeri... O svemu prateća dokumentacija. Vlasnik lično, korišćen u porodične svrhe, jednom rečju domaćinski auto, za preporuku. Reg do 8.2024. Dva seta novih guma. Cena za forum 4800 Nikola 0641319195 Promenio Maj 4, 2024 član zodini 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6445 Napisano Maj 4, 2024 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To da ponudis @Krmco... On baca drkice na mondee... ( Kad ne vozi gey mokku ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 82 Napisano Maj 5, 2024 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Di si bio pre dva meseca sa oglasom, steta .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1305 Napisano Petak u 06:16 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan UP, UP, UP Oglas ponovo aktuelan, menjam kategoriju vozila merkam neki x-trail ili cherokee,014+ fale novci za isti 259000km mali servis upravo odradjen (14.5.25) reg 8.2025 sitna estetika od parkiranja cena 3700 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26299024/ford-mondeo-18tdci-titanium-x Promenio Petak u 15:33 član zodini 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...