Rajevic ks 32 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Koji veci motor ili skuter mogu kupiti tj. zameniti za leonarda 150 99 god koji je u super extra stanju i dodati jos nekih 500 eura. Sta moze tj. sta preporucujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali po meni nisi dobro definisao pitanje,kolko ti vredi tvoj motor u kakvom je stanju,koji bi motor kupio, pa pored toga i da nadjes nekog kome bi to odgovaralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da dam leonarda i jos 500 eura za nesto jace . To je neka vrednost oko 1600 do 1800 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan GS-a od mene ...a sta bi ti preciznije koji tip motora,marka,snaga...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Februar 1, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Veci mozes koji hoces, ali bolji tesko. Istina nije ti 250, ali leonardo je leonardo. Pa prvo definisi malo koju vrstu motora zelis pa onda da se trazi . Moze neki tako GS, dominator, xt...ili neki skuter od jedno 250 kubika,ali i to ne neki preterano mlad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan N a sta mislis kad kazes leonardo je leonardo. mislim neki od 500 do 650 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan mozes neki kawasaki KLR 600/650.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz druze vidi vozis leonarda 250 ali znas li nesto o 150 ici kakav je moze li na duzi put sa njim i tako neke detalje mi reci u vezi njega. Pozz za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz druze vidi vozis leonarda 250 ali znas li nesto o 150 ici kakav je moze li na duzi put sa njim i tako neke detalje mi reci u vezi njega. Pozz za tebe A sto ne bi mogao, ja sam jos pre 30 godina isao Pony ezpresom od Nisa do Cacka. Bio je u to vreme neki tip, koji je Ponyjem isao na put po evropi. Pa kad moze Pony expres, a sto ne bi i Leonardo od 150 ccm. Takodje je bilo u " Tuto Moto-u " pre desetak godina reportaza o nekom italijanu koji je sa Vespom PX 200 E - isao po Drugi put na put oko sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Februar 2, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislis kad kazes leonardo je leonardo. mislim neki od 500 do 650 kubika Ma ja sam sentimentalno vezan za moj leonardo. Presao sam za godiniu i 8 meseci oko 23-24000 km i prezadovoljan sam. Bas sam se lepo navozao sa njim. Za 150 sam cuo da masine nisu bas izdrzljive kao na ovom (ipak je ovde yamaha umesala prste tj, minareli). Ja moj odrzavam maksimalno sto se moze odrzavati sto se tice mehanike i nisam imao problema. Znam da te 150 idu gotovo isto brzo kao ovaj moj. Malo im fali gde su usponi. Meni su zamnejeni neki delovi variomata i nema krajnju brzinu kao sto bi trebao. Podesen je da moze lepo da putuje i da ravnomerno puni od samog starta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan I ja moj 150 odrzavam do perfekcije skuter mi je kao casa metalik crn. Recite koji je recept za dobro odrzavanje motora i za njegov rad bude sto duzi pa da uporedim sa svojim sistemom odrzavanja da vidim ima li razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Februar 2, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u motoru menjam na 3000, u kocnicama, viljuskama, menjacu, na 12000. Na 10000 svecicu. Filter vazduha perem po potrebi posto to sve zavisi od terena po kojem se vozi. Disk plococe cim dodju na pola ili malo ispod menjam. Antifriz menjao jednom cisto reda radi. Povremeno proverim kiselinu u akumulatoru. Karburator i ventile kad osetim da ne radi kako treba. To mi se jednom desilo za 2x000km. Pre svakog putovanja proverim ulje, lezajeve, pritisak u gumama... Perem ga kad je dobro prljav i kad me ne mrzi posto mi je pranja preko glave ceo zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan To moraš oglasiti i sve će ti biti jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...