Mina 545 Napisano Februar 1, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ustala u za mene neverovatnih 10 ujutru ;D doruchkovala i popila kafu, logichan nastavak dana je bio da prihvatim voznju na koju su me Mikka i ekipa pozvali ! Okupili smo se u Fracci-u u 12, stukli kafu...i taman pred sam polazak...ja ipak odluchim da zelim da budem suvozach i fotograf ;D ali na KTM-u...da vidim i testiram malo i taj bajk, bar sa suvozachke tachke gledishta ;D Ekipa u sastavu Mikka, Bucko, Balsha, Cure i ja ! 3 BMW-a i 1 ali vredan KTM ! ;D Polazak iz BG-a Balsha Moj vozach El Papagaj (Cure) ;D Suvozach/fotograf Prateca ekipa ;D ;D ;D Pogled s KTM-a Ma nema snega ... to vam se samo chini ;D ;D ;D Mikka Opet Mikka umire od smeha KTM-emdzije ;D WTF :D :D Hotju opeeeet ovaj bajk - Mikka ! ;D Cure tj El papagaj ;D Hotje li upaliti! Bucko ! ;D ;D ;D Ja sam ovim bajkom odusheveljenaaaaaaaa !!!! Cure i ja ! I u povratku naleteli smo na usamljenog jahacha koga su svi drugari ispalili pa se mukica sam vozio ! Ben ! ;D To bi bilo to ! The end ! KTM & BMW rules ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A neki tamo majmun radi nedeljom > Ja ko da sam na Boga kamenje bacao, kad mi je slobodan dan pada sneg > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 1, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan A neki tamo majmun radi nedeljom > Ja ko da sam na Boga kamenje bacao, kad mi je slobodan dan pada sneg > > Pa znamo da ti ne vozish motor...pa te nismo ni zvali ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A neki tamo majmun radi nedeljom > Ja ko da sam na Boga kamenje bacao, kad mi je slobodan dan pada sneg > > Pa znamo da ti ne vozish motor...pa te nismo ni zvali ! ;D Pitaj te me gde sam sledeci vikend ;D ;D ;D oko 18 stepeni ce biti ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ste to na Kosmaj bili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ste to na Kosmaj bili? Aha ! KTM ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shmaja 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan extraaaaaaa XD osecam se divnoooo, ovaj lep dan je usledio posle duuugih depresivnih sumornih i kishnih dana i ja sam neizmerno srecna sto je moj Prijatelj - Brat sada srecan! osecam zahvalnost upucenu vremenskim pojavama jer su malim gestom usrecili dushe kojima je to posle duge i hlane zime bilo preko potrebno! nadam se da ce sunce nastaviti da vas greje, i da ce i vreme biti toplo, kao meni oko srca kada vidim vasha nasmejana lica pod glavama! x.a.xa.x.ax.a.xa.x.ax.a.xxa najkulja mi je Mikkina slika u skoku. ....eto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ste to na Kosmaj bili? Aha ! KTM ! ;D ;D ;D A koliko vidim i Dascaru ste posetili :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 1, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ste to na Kosmaj bili? Aha ! KTM ! ;D ;D ;D A koliko vidim i Dascaru ste posetili :D Da! KTM! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ste to na Kosmaj bili? Aha ! KTM ! ;D ;D ;D Da! KTM! ;D ;D ;D Mhm ... KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A kad bese KTM u Dascari?Danas? Mhm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan btw ovako izgleda najprofesionalnije pripremanje teme za bjb koje sam ikada video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan btw ovako izgleda najprofesionalnije pripremanje teme za bjb koje sam ikada video Ahahahahahahahahahahahahaha !!!!!! KTM ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 1, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan btw ovako izgleda najprofesionalnije pripremanje teme za bjb koje sam ikada video Kralju ! KTM ! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo...I ja sam danas vozio , ali po snegu , na Avali A jelte vi mikkini,a jel mogu ja 3x da pogadjam kada cete me pozvati u voznju ? 1. nikad 2. never 3. apsolutno vam ne pada napamet Pogodih li ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 1, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. nikad 2. never 3. apsolutno vam ne pada napamet Pogodih li ? Mikkini ! :-\ KTM ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse nego kada te se "drugari" "sete"... A oci im svima otvaram... KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Videh veselu ekipu na cukarickoj, bez daneta ;D rek'o da nije boles'an ;D Ja sam u to vreme zavrsio moju voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, milo mi je da si se sjetio da imas i dalje u posjedu manjeg AT-a od Adventura. nego, jel ti visak taj manji AT? ono, slobodno ga DHL-om doceraj do ovamo, imam mjesto viska u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao KTM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sam ubedjen da ste opet bili na Kosmaju, pa slike sa pumpe na Gazeli i da ste prosli 50m od moje kuce i opet se niste javili da svratite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 1, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan au bre mikko imas g15,a onako lose igras...pardon,nije mikka vec rahmany btw,lepo voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 2, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan au bre mikko imas g15,a onako lose igras...pardon,nije mikka vec rahmany btw,lepo voznjica KTM !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 2, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan au bre mikko imas g15,a onako lose igras...pardon,nije mikka vec rahmany btw,lepo voznjica KTM !!! ;D ;D ;D heh...jedan za photoshop,jedan za windows,jedan za CS..cetvrti za hvalisanje btw:aj za nas sa jeftinim ulaznicama:kak`a je ta fora sa KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 2, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan heh...jedan za photoshop,jedan za windows,jedan za CS..cetvrti za hvalisanje btw:aj za nas sa jeftinim ulaznicama:kak`a je ta fora sa KTM I jedan za KTM ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...