saxi 735 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Auto je decembra 2006. kupljen u Švajcarskoj, a od 2013 uvezen i u mom posedu. Služio je prevashodno kao auto za putovanja sa decom, do pre nekoliko godina kada je zbog porodične situacije sa bivšom par godina proveo u garaži. Pre 4 godine su zamenjeni amortizeri, urađeni servisi dizni, diskova, ... svega potrebnog posle dužeg stajanja. Redovno održavan, odozdo zdrav, spolja izgreban, što se verujem vidi na slikama. Od falinki, da napomenem da je verovatno otišao zamajac u najgorem , druk ležaj u najboljem slučaju. Registrovan do septembra 2024. Svaka provera je moguća. Uz auto idu 2 kompleta točkova zimskih i letnjih. Cena 1350 evra, uz mogućnost plaćanja na rate ukoliko imamo zajedničke prijatelje što je osnov za poverenje. Zamene me ne zanimaju jer mi treći auto ne treba odavno Broj telefona za pozive i Viber 0611190807 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10430 Napisano April 23, 2024 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki telefon... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dušu dalo za taxi. 500-1000e samo košta lepljenje u belu foliju. Fokus je retka raga koja izdržava pun gas preko Bg šina I rupa Bas mi se svidja auto, sretna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 170 Napisano April 23, 2024 Zdjelarm, 149 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Auto je proveren, garantujem da nije predmet deobe, ne predstavlja bračnu tekovinu, verno je služio i dovozio vlasnika do suda sa tom bivšom. Zbog tuge i patnje, porodičnog raskola, nije korišćen po šumarcina pa su zadnji amortizeri odlični. Ja daje gratis ugovor za prenos 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki telefon...0611190807Izvinjavam se, zaboravih.@zdjelarm Kovo čemu, baba o uštipcima, a Mareta dragog mi sve na sex asocira, ali takvih akrobacija u ovoj lađi nije bilo Idemo dalje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano April 29, 2024 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...