MaxiS 2657 Napisano April 15, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju GoPro Hero 8 black. Ja sam je malo koristio, prosle god na moru, zato je i prodajem. Nema mi svrhu. Korektno ocuvana. Sa jednom baterijom 240€, slika 1. Komplet, 290€, slika 2. Baterije.... Originalna, ako se ne iskljucije, uglavi max pola sata na 4k rezoluciji. Nekad manje. Ostale 2, jedna 15 min, druga 20min. Na nizoj rezoluciji, i kada se iskljucuje, traju dosta duze. Iz tog razloga je dobar punjac, i mogu uz eksternu bateriju da se non-stop dopunjuju i menjaju. Tako sam i ja koristio. Specifikacije... Ne znam, ima na netu Najvise bi mi odgovaralo da se proda komplet, jer bi mi bilo tesko da krcmim ovo. Znaci, prednost da se proda sve zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano April 26, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...