schiccucio 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,mala pomoc,kada mi se ugreje masina(voznja u gradu) iako daleko od crvenog polja motor pocinje lose da radi i gubi snagu pa se cak i gasi,a ako se ugasi onda ga je nemoguce upaliti neko vreme dok se ne ohladi,zna li neko sta bi mogao da bude uzrok?Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je los ,ili su zalepile karike na klipovima ili je pukao neki klip izmedju karike .Motor ili je cepan na hladno ili je debelo bio pregrejan....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobro procitao ali mislim da je nesto oko elektronike paljenja ili bombina neka .Moguce da je oslabio neki kalem na njoj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schiccucio 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,moguce da je nesto od toga ali sto se tice same masine mislim da je ok jer ulja ne trosi skoro nista,cisto je kao suza,masina ne dimi,ulje je cisto i tokom cele sezone nemam potrebu da dolijem ni kap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm....moze svasta biti .... struja...karburatori... najbolje nadji nekog majstora u svojoj blizini pa neka pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kada je vruc i nece da upali da li ima varnicu , ako nema skini bombine i odnesi kod nekog elektricara neka ih proveri da li su ispravne.Ja sam imao par slucajua na automobilma isto tako kad je vruc nije hteo da upali u pitanju su bile bombine a u nikim i komutator .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schiccucio 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala svima,moracu da se konsultujem sa nekim,zna li neko kakav je onaj Aprilijin servis u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...