Brrka 226 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam izmedju ciste bele i perla bele boje mada sam Fazera farbao u tu perlu, mozda bi ovog u obicnu belu pa je odvajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ce ti se uklopiti bele felne-beli oklopi. Da je moj ja bi udario mat crnu ili metalik plavu u kombinaciji sa belom,mada se to nikad nezna kako ce da izgleda dok se ne skopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj rezervoar nikako, po meni nije dorastao da stoji na motoru, pogotovu sto se ne uklapa sa ostalim oklopima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj rezervoar nikako, po meni nije dorastao da stoji na motoru, pogotovu sto se ne uklapa sa ostalim oklopima... Ja bi ga ostavio jes malo ruzniji ali zbog specificnog oblika rama tesko je uglaviti drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam izmedju ciste bele i perla bele boje mada sam Fazera farbao u tu perlu, mozda bi ovog u obicnu belu pa je odvajao. ofarbaj to u neku boju da valja nemoj da ga sjebes na kraju , bilo koja druga boja osim bele i crne u klot fazonu , jedino u kombinaciji sa njima bice mnogo monotono ima mnogo povrsina za farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako se odvoji bojom ili nalepnicama ali uradicu u photoshopu da vidim kako ce da izgleda, pa ako mi se dopadne da bude cisto belo resio sam sta cu. Inace nece biti gotov do kraja ove nedelje, zaboravio sam da je uskrs i da se ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj rezervoar nikako, po meni nije dorastao da stoji na motoru, pogotovu sto se ne uklapa sa ostalim oklopima... Ja bi ga ostavio jes malo ruzniji ali zbog specificnog oblika rama tesko je uglaviti drugi. Kao dokazani majstor bi ga bar doradio i bio bi kompletan motor, a i onaj far.... nikako ne ide... iz aviona se vidi da je nabudzen... provaljena je stvar.. nista lose, samo iznosim misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Za prvobitno vreme ce ostati ovako posto sezona dolazi, treba malo i da se vozi a ako ostane kod mene na duze vreme bice tu jos izmena i dorada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan klot belo i to mat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kao se nesto desava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan pratim +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da stavis sliku nosaca repa...verujem da si ga izvario...nisi ga ostavio onako na pola!? i jel sme obicnim aparatom za varenje ili ne...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, imas sliku nosaca repa na trecoj strani nego kada sam okacio onu sliku farbao sam nosac pa ga zato nije bilo ili evo i ovde: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=30060.0;attach=105727;image Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan izvini,video sam odavno,al sam zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan sva sreca pa se ovaj nosac repa ne vidi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan I po ko zna koji put vracam ga u garazu i nadam se skorom zavrsetku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ma ajde vec jednom zavrsi ,ali pazi da ti ne upadne u kanal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosto nevjerovatno sta se da napraviti od motocikla kojeg ja u onakvam prvobitnom stanju nebi ni pogledao. :o Majstoru svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 5, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato su ga i stavili poprečno, da ne može da upadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lep dete mu j...... . Brko svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ;( ocu ja da imam ovakav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Covece, kako volim ove prerade sa foruma! Odma se oraspolozim kad vidim da pise u naslovu teme prerada ili tako nesto :) Pratim temu(naravno ) i jedva cekam da se azdaja zavrsi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan jejj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan I ja zeljno iscekujem zavrsetak radova, i slike naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...