ninalara 429 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozitivno: Originalna, mala kilometraža, registrovan do novembra 2024 Negativno: Estetika Cena je trenutno 4.500 € i nije fiksna. Slobodno pozovite i ponudite iznos koji mislite da je realan. - Registrovan do 30/10/24 - Izuzetno mala kilometraža za godište - Redovno servisiran i održavan motor - Puig vetrobran - Nosač kofera i ploča Kappa - Kofer kappa 48L - Bez kofera je cena za 100e manja Motor je kupljen nov u Srbiji - Cule Auto. Ja sam drugi vlasnik. Kupljen je od prijatelja 2013., sa nešto više od 5000 km. Osim bezgraničnog poverenja u prvog vlasnika, kao dokaz o originalnoj kilometraži je činjenica da sam motor preuzeo sa svim prva-ugradnja delovima (gume, pločice....). Pad je bio iste godine. Ništa vitalno nije stradalo. Prešao sam više od 17.000 km za 10 godina, a na motoru vozio i svoju decu. Sve savršeno funkcioniše. Popravke su vršene isključivo zamenom, isključivo originalnih delova. Ništa nije farbano, ispravljano, lepljeno... Svi zamenjeni delovi su sačuvani i idu uz motor. Imam račune za sve delove koji su kupljeni kao novi. Lanac i lančanici su i dalje prva ugradnja. Ulje u kočnicama menjano pre dve godine. Filter vazduha i svećice promenjene prošle godine u servisu Markos. Delovi kupljeni u Louis-u prošle godine. Imam račune. Gume Michelin Pilot Road 4 monitrane prošle sezone – odlične. Akumulator montiran prošle godine, još je u garanciji. Pakne i prednje i zadnje odlične. Treba uraditi mali servis. Treba servisirati semeringe na prednjim vilama Odlična osnova da se, uz određeni trud, dođe do motora koji će još dugo i dobro da služi. Ako nekom ne znači estetika već samo funkcionalnost, onda nikakve intervencije nisu ni nužne. Ko vozi nove motore zna kakva je razlika u ugođaju vožnje (vibracije, mekoća komandi, zvuk motora…) između „umornih“ i motora sa manjim kilometražama. Posete servisima su svedene samo na redovna održavanja. Rizik od ostajanja na putu ne postoji. Svaka provera moguća i dobrodošla. Proba motora moguća samo uz pun depozit vrednosti motora. Razlog prodaje je što sam kupio nov motor. Srećna kupovina. Promenio April 8, 2024 član ninalara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano April 15, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena -- 4.400 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 18, 2024 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv kolega jer bi prodao nosac kofera i kofer samo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano April 21, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih prodavao nosač. Oglasiću nosač u slučaju da kupac motora ne želi nosač. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano April 21, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena -- 4-300 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Maj 8, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena -- 4200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Maj 17, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...