ledu123 0 Napisano April 4 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav u pitanju je motor suzuki rf 600 Upalio sam juce motor vozio ga oko 3km i kada sam ga ugasio na 5 minuta i hteo ponovo da ga upalim motor je krenuo da trokira nije prelazio hiljadu obrtaja i na punom gasu jedva se kretao,ostavio sam ga preko noci danas kad sam ga upalio opet krenem da ga vozim sad sam ga vozio oko 5km i kad sam ga ugasio na 10 minuta kad sam hteo da ga upalim motor poceo da trokira medjutim nije ni upalio primetio sam da jako brzo svecice zamasti kupio sam nove i stavio ih i posle jedne voznje kad je je poceo da trokira skinem svecice i vidim da je i te nove odma zamastio pretpostavljam da zbog toga trokira.jel zna neko sta bi moglo da bude.inace karburatori sredjeni pre 6 meseci zamenjen filter goriva i filter vazduha i ulje u i ocisceni karburatori.ako neko zna sta bi moglo da bude nek napise. Promenio April 4 član ledu123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano April 4 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ne moraš otvarati novi nalog za novu temu. I pročitaj pravila foruma. A u vezi motora, mislim da ti prelivaju karburatori. Nije nivo dobar ili iglice ne dihtuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano April 5 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan iz sličnog iskustva govorim. Moraš da nađeš dobrog majstora za karburatore , jer ima puno onih koji ovo nestručno rade i ugrađuju delova sa ali expresa . To je siguran put u probleme . Isto važi i za svećice -ako si stavio kineske od 350 din . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1230 Napisano April 5 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, waterman je napisao: iz sličnog iskustva govorim. Moraš da nađeš dobrog majstora za karburatore , jer ima puno onih koji ovo nestručno rade i ugrađuju delova sa ali expresa . To je siguran put u probleme . Isto važi i za svećice -ako si stavio kineske od 350 din . Da, Aliexpress remont karburatora , garancija nezaptivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...