Terorista 0 Napisano Septembar 13, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 23.09.2006 god. sa pocetkom u ranjim jutarnjim casovima pocinje bajkerska zurka u Staroj Pazovi i trajace do kasno u noc! Zurka ce biti odrzana na putu izmedju Stare Pazove i Indjije na mestu zvano STRELISTE Pozivamo Vas na druzenje, dobru muziku i sve ostalo sto ide uz to! Nadam se da cete doci u sto vecem broju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 14, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jos informacija o zurci u staroj pazovi http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Septembar 15, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da dodjem sa ortacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 15, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Septembar 17, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma dobro be sve je to Ok nego jel donosite vi pivo ili cemo da se patimo sa nekim sokovima ? Dao si mojoj zeni pozivnicu sada na Ada Huji pa pricitaH da ce neko da svira tamo?! Mislim,ovaj...ko ce da svira? I tako....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Septembar 17, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa pise za pivo isto........bolje sam sebe da ispravim.Dakle pivo 40 kinti.E bate a koje pivo ce bidne?Mislim za te pare da ne bude neki shit,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 18, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pivo je naravno Jelen bice i uzivo svirka samo neznam tacno koji su bendovi, znam da su neki lokalni nasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 18, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazu za vreme???? :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 19, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan vreme SUNCANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 21, 2006 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazu za vreme???? :gitarista: Jos malo pa vreme da dodjete. pivo je naravno Jelen bice i uzivo svirka samo neznam tacno koji su bendovi' date=' znam da su neki lokalni nasi.[/quote']Znaci trac je ono za Kraljevski :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 21, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja stvarno neznam ko je pustio tu pricu da sviraju Kraljevski Apartman veruj mi da se nebi bunio kad bi Lotke i ekipa bi9li na bini. Zezanje pocinje rano ujutro od 09:00 pivo, pasulj, muzika, motori ............. jer fali jos nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 21, 2006 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam cuo danas svira "backdoor man" il kako se vec pise, sto znaci da cemo cuti doors-e, floyd-e i slicno iz tog doba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 22, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ja stvarno neznam ko je pustio tu pricu da sviraju Kraljevski Apartmanveruj mi da se nebi bunio kad bi Lotke i ekipa bi9li na bini. Zezanje pocinje rano ujutro od 09:00 pivo' date=' pasulj, muzika, motori ............. jer fali jos nesto ? [/quote'] za bracu gooole teteeee a za mene neki dooobar frjer svasta i tii pitas MK FAMILIJA DOLAZI spremi rakiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 22, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da sviraju Back door man i Godisnji odmor. Zverka za tebe ima da nadjem vec nesto, pa necu valjda seku ostaviti na cedilu . A za rakiju nemas brige bice je koliko oces! Videcu da donesem od burazera kajsijevacu samo za tebe Zverko. Neznam dali cu stici do njega, a ako stignem znaj da si nadrljala. Kajsijevaca je stara negde oko 80 godina! E adje vidimo se sutra narode, treba da se nadjem sa ekipom i idemo da postavljamo binu. Dodjite u sto vecem broju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 22, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan bato ako treba pomoc salji nekog po mene ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Septembar 22, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zverka nemas brige za pomoc, vec smo se mi izorganizovali. E ajde bezim odavde jer mi treba i komp tamo. Sutra od 09 do 15h ja pustam muziku. A fala bogu nocas sam tamo u kampu sa ekipom. Ajde vidimo se. Ljubac za tebe Zverko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 22, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Zverka nemas brige za pomoc' date=' vec smo se mi izorganizovali. E ajde bezim odavde jer mi treba i komp tamo. Sutra od 09 do 15h ja pustam muziku. A fala bogu nocas sam tamo u kampu sa ekipom. Ajde vidimo se. Ljubac za tebe Zverko![/quote'] Nadam se pa se gledamo dole bato.... ljubac i tebi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...