zoleprole 48 Napisano Mart 30 U prolazu, 44 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko u Novom Sadu ili okolini da izrađuje torbe za sissy bar, paktreger viri 20 cm ali je naslon pod uglom pa ne mogu ništa na nabacim, jedino nešto po meri da probam da napravim, treba mi samo za kacigu torba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Mart 30 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan A što ne bi za kacigu uzeo nešto na sajlu tipa Oxford LidLock - Black : Oxford Products WWW.OXFORDPRODUCTS.COM Oxford Products Ltd (OXFORD) - a global leader in motorcycle and bicycle products. Established in 1973, OXFORD is now one of the world's leading suppliers of products to the... nekako mi šteta prostor u bisagama koristit za kacigu kad je možeš zakačit negdi na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 48 Napisano Mart 30 U prolazu, 44 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam za kacigu za suvozača, kada idem po nekog ili kada samo vozim nekog u jednom pravcu, mada sad sam probao da stavim kacigu na naslon i zavežem je ispod i ona stoji, valjda neće da odleti. U svakom slučaju bi da napravim zadnju torbu da imam za stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Mart 30 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko u Novom Sadu ili okolini da izrađuje torbe za sissy bar, paktreger viri 20 cm ali je naslon pod uglom pa ne mogu ništa na nabacim, jedino nešto po meri da probam da napravim, treba mi samo za kacigu torba.Evo u Subotici PYTHON BELTS PYTHONBELTS.COM Subotica, Szabadka, kajsevi, kozna galanterija, bikeri, torbe, prerada koze, kozni kajsevi, Python, Pithon belts A evo i u Novom sadu Kožne bisage za motor, samostalne zanatske radnje "Grifon leather" MOBILE.DUDASITE.COM Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...