Зорге 695 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Милошенда, 'е л' си на ове поштарске набасао у некој продавници или...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Miha kolike su ti dimenzije kofera...?? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ја нават'о поштара да ми покаже то што му је остало од носача, кога је кретен исекао за нешто. Доимило ми се као мало за МЗ. Све то може много поузданије да се смести у коферче на репу. У крајњу руку, ко би да се зеза са тим носачима, погледајте у "Чајна-тауну" тему "Спринт Аполо". Човек имао вредне руке и дивајс за кривљење цеви и направио шта му је треба без да се зеза са прекрајањем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su sa limunda, al im je lepa i cena pa reko da vidim da l neko zna dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ја нават'о поштара да ми покаже то што му је остало од носача, кога је кретен исекао за нешто. Доимило ми се као мало за МЗ. Све то може много поузданије да се смести у коферче на репу. У крајњу руку, ко би да се зеза са тим носачима, погледајте у "Чајна-тауну" тему "Спринт Аполо". Човек имао вредне руке и дивајс за кривљење цеви и направио шта му је треба без да се зеза са прекрајањем. Ako si mislio na Gligin gepek, to sam ga ja odveo kod mog drugara - bravara, i on mu napravio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не Глигин. Он има само за топ-кејс. Има човек из Ниша са вештим рукама који је направио нешто за свој мотор као Глигин. и изгледа веома солидно - http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=35777.960. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje o koferima, ukoliko se uvazava, je da koferi budu provereni. Nije bitno da li su grebani. Bitno je da su celi, zdravi i da imaju dobre nosace ili postolja. Bravar entuzijasta, moze da odradi posao. Naravno, to vole da rade kada nemaju sta drugo. Bar je kod mene bio takav slucaj. Gledao sam kako rade nosace kod Skube , Arakisa i Kuma. Produkt izgleda odlicno. Cevi su jake, varovi jednaki i lepo izliveni. Na zalost nemam fotografiju. Naravno, ne treba zaliti para za tako nesto, jer ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako sam ja odradio bocne kofere ako mogu tako da ih nazovem. Nosace sam dobio zajedno sa motorom gde ih je lik nabavio stvarno neznam ,jedan prijatelj inace auto tapetar mi je napravio kofere i iskostali me 2000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Evo ovako sam ja odradio bocne kofere ako mogu tako da ih nazovem. Nosace sam dobio zajedno sa motorom gde ih je lik nabavio stvarno neznam ,jedan prijatelj inace auto tapetar mi je napravio kofere i iskostali me 2000din. dobro ti izgleda emze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ubavi torbiciki na poubavo motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/bisage-koferi/1463190 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Evo ovako sam ja odradio bocne kofere ako mogu tako da ih nazovem. Nosace sam dobio zajedno sa motorom gde ih je lik nabavio stvarno neznam ,jedan prijatelj inace auto tapetar mi je napravio kofere i iskostali me 2000din. koje su dimenzije....?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komplimentima za motor. Preradio sam ga jos malo u medjuvremenu i kofere sam malo usminkao da ne budu monotoni. Inace dimenzije kofera su: 41x31x13cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi na ugradnji bočnih kofera su počeli. Koferi su od nekog kineskog cruisera (mislim da su od sprint princa 250). Glavni majstor je ćale s obzirom da ja, avaj, brusilici nisam vičan. Ovo je probna varijanta - tzv. pilot projekat gde su definisane tačke gde će se variti po dva mala nosača sa svake strane i na koje će se kačiti po dva ''L'' profila koji predstavljaju ležište kofera. Koferi su sa donje strane pojačani flahom od 3 mm i na njih će se profili variti. Zasad to izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e da setih se da ti slikam moje nosace mozda tu budu od pooci,(skinuo sam kofere, da ofaram nosace) moras imati porecn vezu izmedju mosaca, ili kosu vezu kao sto sam ja uradio da nebi kofferi krivili nosace a da skidanje nosaca kofera kod mene reaje 2 min, 3 kom M8... Evo slika: nadam se da se sve vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto tebi je jos lakse napraviti nosace kofera, posto imas fabricki auspuh, kod mene je rezona(podignut gore) pa sam morao paziti na odstojanje kofera od auspuha... a i na odstojanje od sedista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...