misko_kolo 1297 Napisano Mart 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Znači, oba otišla?! ;D Kad neće- ne-e, a kad 'oće- ono samo ide! Nek su zadovoljni novi vlasnici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, oba otišla?! ;D Kad neće- ne-e, a kad 'oće- ono samo ide! Nek su zadovoljni novi vlasnici! OVO KUPIO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor, steta to nije uljara. Nek ti je sa srecom i u zdravlje da se vozis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor, steta to nije uljara. Nek ti je sa srecom i u zdravlje da se vozis. HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom! Da te lepo nosi i vozi. Iskreno, meni se Yamahica više sviđala. Al' ko mene pita. ;D O ukusima se ne raspravlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom! Da te lepo nosi i vozi. Iskreno, meni se Yamahica više sviđala. Al' ko mene pita. ;D O ukusima se ne raspravlja. YAMAHA JE BILA KAO NOVA ALI VEOMA MALI MOTOR ZA MENE CAK I R1 JE BIO MALI JEBIGA VISINA 195cm 115kg OVAJ MI MOTOR CUCI DOBRO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan To je najbitnije. Još jednom, srećno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. Lepa Suzana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan srecno i da se navozas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...