sasamajstor 54 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar Borko zvani čunk inače član MK Mančula me zamolio da mu stavim na oglas motor pa reko ajd i ovde sve informacije na tel0643114661 i 0656678888 inače može i zamena isključivo za drugi motor mogu svi motori i skuteri cena prava sitnica 6000evrića god 2005 presao 20000 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da tvoj drugar i ja imamo pogresne modele motora kad se niko neinteresuje za njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan semza cena te ubi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan semza cena te ubi Koja cena skoro dzaba,moze i kredit ili zamena za noviji i doplata.Jel ima negde takav povoljno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ima brate moja crna udovica sa two brotherhom jedino sto je moja sa two brotherom i sto kosta 5600 ali je starija 2 godine moja je 2003 godiste i malo je manje presla ali jbga ljudi ne kapiraju da su nam motori vrh vrhova .honde su ipak honde ma cekajte braco samo da pocne sezona pa ce onda ljudi da zovu ali onda se nama nece prodavati i to tako ide u krug heheheh ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan ima brate moja crna udovica sa two brotherhom jedino sto je moja sa two brotherom i sto kosta 5600 ali je starija 2 godine moja je 2003 godiste i malo je manje presla ali jbga ljudi ne kapiraju da su nam motori vrh vrhova .honde su ipak honde ma cekajte braco samo da pocne sezona pa ce onda ljudi da zovu ali onda se nama nece prodavati i to tako ide u krug heheheh ;D Ja sam odustao od prodaje,samo stavim nove gumice i ;D ;D ;D a drugi nek traze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT CES TI NJU KAD KRENES ZA LONDON Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT CES TI NJU KAD KRENES ZA LONDON E NECU!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auto + kesh ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&topic=30004.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Valjda jos aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...