salle_ 59 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Glaring , velicina XL ,sa svim protektorima, meni je malo kratka , za visinu 180 otprilike ... nikad padano sa njom kao nova .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 90e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba samo da je u drugoj boji, npr zelenoj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i neki telefon ne bi skodio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi ekstra legla sa mojim zuckom ne znam dal bi mi velicina odgovarala.visok sam 173 i imam oko 83 kg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 064-614-53-41 ja sam visok oko 185 , 90kg , i meni je kratka a i tesna ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan sale jel si video pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno opet .. jakna nije noshena od prethodnog postavljanja oglasa .. 062-614-534 90e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan slike .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 80e nova cena !!!! ja sam je platio 150e i vrlo malo je noshena , ne vredi kada mi ne odgovara .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno .. 75e zadnja cena .. ne mogu ispod toga ... velichina je xl i jakna je vrlo malo noshena .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan a imas li neku crvenu... ;D...a i mnogo jeftino ovo brate ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan imam crvenu ali nju nosim ;D ... a jbg brate frka mi je za kintu trebam da kupujem neke delove itd .. meni zhao da je prodam ovako jeftino ali jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan moze malo na zajam crvena... ;D...salim se srecan bozic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi,brate videcu mozda ja kupim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan a imas li neku crvenu... ;D...a i mnogo jeftino ovo brate ;D ;D ;D imam ja crvenu, sad cu da je postavim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno ... mozhe zamena za kesh ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan o5 aktuelno .. mislim da je cena vishe nego korektna .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko tvoj skoro ide za bg .... cena je ok ali moram da probam.....175cm 85kg jbg ne mogu pazariti na nevidjeno a ja tesko da cu skoro za kraljevo pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan teshko .. ako bude neko ishao javicu ti na pm .. Nova cena je 70e .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno .. jakna nije josh prodata .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan E meni se svidja! Ja sam 178 visoka ali dzabe kad je muski model i bila bi mi siroka u ramenima i struku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ti delovi trebaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan za skuter ... neki tuning delovi poshto ga spremam za trke .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...