Yanco 2490 Napisano Mart 19 (promenjeno) Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam u projekat sa Viragom 125, godište 1999, ali trenutno nedostaje vremena i pojavili se drugi prioriteti, pa bih da prodam. Motor je pre par dana registrovan do Marta 2025, na moje ime, prošao tehnički, tako da je sve na njemu ispravno i zadovoljava prolazak na tehnički. Motor pali (i kad je hladan), radi, ide, koči. Uradjeno: Ofarban u metalik zelenu boju (veoma dobro ofarban kao i svi moji motori što sam do sada radio) Zamenjeno ulje i filter ulja Zamenjen filter vazduha Nove prednje pločice i kočiono ulje Nov akumulator (u garanciji, kupljen 28.02.2024.) Nove svećice Zadnja guma nova (nenamontirana, DOT 4223) Očišćen karburator u ultrazvučnoj kadi Šta treba da se uradi: Semerinzi, prašinjari i ulje u vilama Prednja guma Presvlačenje sedišta Biksna i lezaj na prednjem točku Stop svetlo napuklo, lepio sam i zafarbao da prodje tehnički Da se poradi na estetici ostalih delova koji još uvek nisu ofarbani (poliranje hroma, zafarbavanje crnih delova, skidanje korozije...) ... i sve ostale sitnice koje treba da se odrade da motor bude u savršenom stanju, a za koje treba vremena, ljubavi i pažnje. Uz motor dajem i delove koje sam spremio za preradu da izgleda kao Virago koji sam pre radio na ovom linku: Kraći blatobran Korman Retrovizori Žmigavci (crni ili hrom) Stop svetlo (crno ili hrom) Harmonike za vile Prilika za nekoga ko voli sam da majstoriše. Ako se ne proda, biće zimska zanimacija za nekoliko meseci Sami možete da procenite koliko je do sada uloženo, i koliko još treba da se uloži, pa iskalkulišite dal se isplati ili ne... CENA 1400e 0603019466 Janko Promenio Mart 19 član Yanco 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano April 8 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se Virago vraća u radionicu, već sam nakupovao delove za remont vila i prednjeg točka, a i pojavila se opet volja za radom, a motivacija mi je ako mogu da ga sredim do Distinguished Gentleman's Ride koji će biti u Maju ove godine, pa da ga iskoristim za tu manifestaciju. Tako da se za sad prodaja otkazuje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...